Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kızını döverek öldüren baba yakalandı!

        İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde iddiaya göre eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen ve marul tarlasında bekçilik yaptığı öğrenilen 4 çocuk babası 36 yaşındaki Ziya Özer henüz bilinmeyen bir nedenle öfkelendiği 9 yaşındaki kızı Emine Özer'İ döverek öldürdü. Olaydan sonra 5 yaşındaki kızını da olarak kaçan cani baba Basmane semtinde yaya olarak dolaşırken huzur timleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Küçük Emine'nin evden giden annesinin geri gelmesi için babasına tepki olarak bir şey yiyip içmediği öğrenildi.

        Ceyhan TORLAK / İZMİR (AHT)

        İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde boşanma aşamasında olduğu eşi iki kız çocuğunu da alarak Mardin'e giden ve diğer iki kızıyla birlikte tek katlı evinde kalan Ziya Özer sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle kızı Emine Özer'e sinirlendi. Kemalpaşa'da marul tarlasında bekçilik yaptığı öğrenilen Ziya Özer öfkesine hakim olamayınca kızını dövdü. Küçük kız aldığı darbelerle yere düşerek bayıldı. Ziya Özer kızının hareketsiz halde yerde yattığını görünce yanına giderek kaldırmak istedi. Tepki vermeyen kızının nabzını kontrol ettikten sonra öldüğünü anlayan baba Özer 5 yaşındaki diğer kızını da yanına alarak evden kaçtı.

        KÜÇÜK KIZ ANNESİNİN EVE DÖNMESİNİ İSTİYORDU

        Bir ihbarı değerlendiren Huzur Timleri zanlının Basmane Fevzipaşa Bulvarı üzerinde yaya olarak dolaşırken yakaladı. Küçük kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurum Morgu'na kaldırılırken, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ziya Özer Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Ziya Özer'in erkek çocuğunun olmaması nedeniyle eşiyle problem yaşadığı, başka bir kadınla birlikte olduğu ve bu yüzden eşinin 4 kız çocuğundan 2'sini yanına alarak memleketi Mardin'e gittiği öne sürülürken, babası tarafından öldürülen küçük Emine'nin evden giden annesinin geri gelmesi için babasına tepki olarak bir şey yiyip içmediği öğrenildi. Zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ