Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 16-22 Mart 2020 haftalık burç yorumları - Haberler
        1

        16-22 Mart haftalık burçlara baktığımızda Merkür’ün geri hareketinin sona ermesiyle enerjinizi topluyorsunuz. 16 Mart’ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçti. Bu nedenle bu aralar kafanız biraz dağınık olabilir, hayaller alemine dalabilirsiniz… Öte yandan 20 Mart’ta Güneş, Koç burcuna geçti ve Koç burçlarının doğum günleri başladı. Koç burcunun öncülüğü, cesareti ve girişimciliği tüm burçlara yansıyacak… Peki burçları ayrı ayrı neler bekleyecek? 16-22 Mart haftalık burç yorumları haberimizde...

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Koç burçları, insanları iyi bir şekilde gözlemleyeceğiniz, sezgilerinizin kuvvetli olduğu bir haftaya giriyorsunuz... Karamsar halinizden yavaş yavaş uzaklaşacaksınız. Zaten yeni hafta itibariyle Güneş burcunuza geçecek ve doğum gününüzü kutlamaya başlayacaksınız. 19 Nisan'a kadar kendinizle alakalı bir takım değişikliklere gidebilirsiniz. Hayata geçirmek istediğiniz planları düzene koyabilirsiniz, biraz da riskli işlere girebilirsiniz. Alacağınız kararlar bedeninize ve ruhunuza iyi gelecek. Sağlığınız ile aşk ve arkadaşlık ilişkileriniz oldukça güzel!

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Boğa burçları… Kendinizi zinde ve güçlü hissedeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz… Günlerin uzaması ruhunuza oldukça iyi gelecek. 16 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçişiyle yardımseverliğiniz artacak. Başkaları için hazır bekleyeceksiniz, bol bol evinizde misafir ağırlayacaksınız ve mutlu olacaksınız. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçişiyle kariyerde cesaretiniz artacak, kendinizden daha emin bir şekilde hareket edeceksiniz. Hatta hafta sonundan itibaren kariyerde büyük değişimlere gitmek için planlar hazırlayabilirsiniz.

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gelelim İkizler burçlarına… 16 Mart haftasında kariyer alanında yükselişe geçiyorsunuz… Kariyerde başarılarınız artacak, yükselişe geçeceksiniz. Bu arada işinden memnun olmayan İkizler burçları da iş teklifleri alacaklar… Zaten 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçişiyle şansınız açılıyor. Fırsatlar ayağınıza geliyor ve istediğiniz her konuda destekleniyorsunuz… Aşk hayatınız da 20 Mart itibariyle renkleniyor. 22 Mart Pazar gününden itibaren ise birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Özellikle de eğitiminiz devam ediyorsa… Zor yollardan başarı elde edeceksiniz. Bu nedenle pes etmeyin.

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Yengeç burçları… 16 Mart itibariyle iyimser bir ruh haline giriyorsunuz. Baharın gelişiyle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ancak yine de birtakım sıkıntılarla yüzleşebilirsiniz. 16 Mart’ta Merkür'ün tekrardan Balık burcuna geçişiyle kariyer hayatınızda yükselişe geçiyorsunuz. Eğer başvuru yaptıysanız olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Yalnızca Pazar gününden itibaren maddi konularda zorlanabilirsiniz… Elinize zor yollardan para geçebilir ve kazançlarınızı artırmak için çok daha fazla çaba harcamanız gerekebilir.

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gündeminizde ekonomik konuların, paranın olacağı bir haftadasınız sevgili Aslanlar… Örneğin bu aralar maddi konularda sıkışık bir pozisyonda olabilirsiniz. Harcamalarınızı kısmanız gerekebilir ya da ilerisi için birikime gitmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak nisan başında rahatlama yaşayacaksınız. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçişiyle daha pozitif olacaksınız. Eğitimde ya da kariyerde kendinizi geliştirebilirsiniz. Spor ya da diyet yapıyorsanız gözle görülür sonuç elde edebilirsiniz. Yalnızca Pazar günü bazı sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Her şeyi kestirip atmayın…

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Başak burçları 16 Mart haftasında iletişiminiz kuvvetlenecek… Biraz da duygularınızla hareket edeceksiniz… Geçtiğimiz hafta partnerinizle aranızda nedensiz kopukluklar meydana gelmiş olabilir… Ya da sudan sebeplerle birbirinize kırılmış olabilirsiniz. Fakat Merkür’ün Balık burcuna geçişi bağlarınızı güçlendirecek. Bu hafta ayrıca yöneten taraf olabilirsiniz kariyerde… İpleri ele alacaksınız ve iş hayatınızda yükselişe geçeceksiniz… Yalnızca bu süreç pek de kolay olmayabilir.

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gelelim Terazi burçlarına… Sevgili Teraziler, 16 Mart haftasında gündeminizde ilişkileriniz olacak. 16 Mart’ta Merkür’ün tekrardan Balık burcuna geçmesi partnerinizle aranızdaki buzları eritecek. Birbirinizle daha yakın ve samimi olacaksınız. Eğer bu süreçte yalnızsanız, düşüncelerinizin uyduğu biriyle tanışma olasılığınız yüksek. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçti… Maddi konularda rahatlama yaşayabilir, daha kendinizden emin hareket edebilirsiniz. Yalnızca pazar gününden itibaren işte yoğunluklarınız artabilir…

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Akrep burçları… Geçtiğimiz ay Merkür retrosunun sona ermesi yüreklerinize su serpmişti… Bu hafta da Merkür'ün tekrardan Balık burcuna geçişi sağlıkla ilgili konuların düzeleceğine işaret ediyor. Eğer sağlıkla ilgili problemler yaşadıysanız müjdeli haberler alabilirsiniz. Ya da dengeli beslenerek, diyet ve spora yönelerek zindeliğinizi artırabilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçecek. Eğer partnerinizle aranızda güçlü bir bağ varsa ilişkinizi ciddileştirebilirsiniz. Fakat sorunlu birliktelikler bir karar verme aşamasına gelebilir.

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aileniz ve yakın çevrenizle ilgileneceğiniz, onlardan güzel haberler alacağınız bir haftadasınız sevgili Yay burçları. Yakın çevrenizde ortaya çıkan sorunlara çözüm bulmak için çabalayacak ve daha yapıcı olacaksınız. Ayrıca ev ile alakalı işleriniz hızlanabilir. Örneğin taşınma işleriyle meşgul olabilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş'in Koç burcuna geçişi size cesaret veriyor. Söylemeye çekindiğiniz sözler ağzınızdan çıkabilir, iş projeniz varsa harekete geçebilirsiniz, hoşlandığınız biri varsa hislerinizi açabilirsiniz. Kısaca cesur ve gözü kara olacaksınız.

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Oğlak burçları… Sosyalliğinizin artacağı, arkadaşlarınızla buluşup eğleneceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Katıldığınız davetlerle iş ağınızı güçlendirebilir, yeni projelere imza atabilirsiniz. Ağrıca sağlıkta da güzel haberler alacaksınız. Eşinizin, ailenizin sağlığıyla alakalı da mutluluk verici haberler kapıda. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçişiyle daha çok evde vakit geçirmek isteyeceksiniz. Hafta sonundan itibaren ise yatırımlardan kazançlı çıkacaksınız.

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Hırsınızın ve cesaretinizin artacağı bir haftaya giriyorsunuz sevgili Kova burçları… Özellikle kariyer alanında çok kararlısınız… Her şeyin üzerine inatla giderek başarı elde ediyorsunuz… Bu dönemde size yıldırmak isteyen, arkanızdan konuşan insanlar olabilir. Eğer pes etmezseniz başarı meyvelerini birer birer toplayacaksınız. Aşk hayatınız oldukça iyi. Yalnızca bu aralar eskiden mustarip olduğunu sağlık sorunlarınızla tekrar yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bağışıklığınızı ve enerjinizi yüksek tutmaya bakın.

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Son olarak Balık burçlarındayız… Sevgili Balıklar 16 Mart haftasında kendinizi yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Bunun yanında kafa karışıklığı yaşayıp verdiğiniz kararlardan emin olamayabilirsiniz. Bu süreçte güçlü olmanızda fayda var. Verdiğiniz kararların arkasında durmalısınız. Zaten 20 Mart’ta Güneş'in Koç burcuna geçişiyle güçleneceksiniz. Eğer sağlık problemleriniz varsa da iyileşme yaşayabilirsiniz. Elinize para geçebilir, paranızı artırmak için hamlelerde bulunabilirsiniz. Aşk hayatınız durgun geçiyor ancak güzel gelişmeler kapıda...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ