Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın 2021 bahar makyajı trendleri
        1

        KALIN YAPILI FONDÖTENLERE VEDA

        2021 bahar ve yazında hem sıcak havalar hem de maske kullanımı ten makyajını bozacağından, kalıp gibi duran fondötenleri ve kapatıcıları tercih etmemelisiniz. Bu yapıdaki fondötenler yerine güneş koruyucusu uyguladığınız cildinize BB kremler ve hafif kapatıcılık sağlayan ürünler kullanabilirsiniz.

        2

        TÜM DİKKATLER GÖZ MAKYAJINDA OLACAK

        Koronavisürün etkisiyle bu sene tüm dikkatler göz makyajında olacak... Uzun ve hacimli kirpikler, ince bir eyeliner, renkli farlar, sabit duran kalkık kaşlar oldukça popüler. Turuncu, mavi, pembe, yeşil farlara bu sene şans vermelisiniz.

        3

        BAHARI HİSSETTİREN PEMBE YANAKLAR

        Pembe rengi, cildi sağlıklı göstermiyor mu sizce de? Üstelik oldukça doğal ve enerjik bir görünüm katıyor. Bu nedenle mutlaka çantanızda pembe bir allık bulundurmalısınız. Daha doğal bir görünüm için kremsi ya da likit allıklar kullanabilirsiniz.

        4

        AYDINLIK VE IŞILTILI GÖRÜNÜM BU YIL DA MODA

        Islak görünümlü makyaj geçtiğimiz sene olduğu gibi bu bahar ve yaz aylarında da oldukça trend. Daha ıslak bitişli BB kremler, aydınlatıcılar, dudaklarda şeffaf parlatıcıları sık sık göreceğiz.

        5

        SAĞLIKLI DUDAKLAR

        Maske nedeniyle bu sene dudaklar pek fazla görünmeyecek. Bu nedenle koyu ve mat rujlara veda etmelisiniz. Dudağın rengini örtmeyen dudak balmları ya da parlatıcılar trendi yakalamanızda en büyük yardımcınız olacak. Dilerseniz hem dudaklara hem de yanaklara tercih edilen ürünlerden kullanabilir, bir taşla iki kuş vurabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ