Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Katil koca adeta suç makinesi çıktı! 24 yaşındaki eşi Asya'yı vurarak öldürdü - Son haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Çatalca'da olay, önceki gün 09.00 sıralarında Ferhatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Asya Can (24), eşi Bahattin Can (26) ile tartışmaya başladı. Tartışma esnasına Bahattin Can, evdeki silahla Asya Can'a ateş etti.

        2 ÇOCUĞUNUN ANNESİNİ VURDU

        DHA'da yer alan habere göre Bahattin Can, daha sonra aynı silahla kendine ateş etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

        ASYA OLAY YERİNDE CAN VERDİ

        Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Asya Can'ın öldüğü belirlendi. Hastaneye kaldırılan Bahattin Can'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

        KASTEN YARALAMADAN 11 SABIKASI ÇIKTI

        Olayın ardından polis ekiplerince yapılan araştırmalarda Bahattin Can'ın uyuşturucu ticaretinden 1, ailenin korunması ve kadına karşı şiddet suçundan 1, kasten yaralama suçundan 11, tehdit ve hakaret suçundan 9, uyuşturucu kullanmak suçundan 2 ve reşit olmayan biriyle cinsel ilişki suçundan da 1 olmak üzere toplam 25 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

        DEHŞETİN TANIĞI 6 YAŞINDAKİ ÇOCUK

        Bu arada 2 çocukları olan çiftin 6 yaşındaki kızlarının Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Kurumu'nda kaldığı ancak olay yaşandığı sırada evde olduğu öğrenildi.

        PAYLAŞIMDA DA BULUNMUŞ

        Öte yandan Bahattin Can'ın 3 gün önce sosyal medya hesabından eşi Asya Can ile bir fotoğraf paylaştığı, fotoğrafın üzerine de 'Belki de cehennem cennete olan aşkından yanıyordur' yazdığı ortaya çıktı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ