Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık 37 kiloyla hayatı değişti!
        1

        Allie Burk, yaklaşık 37 kilo verdi. Yemekle olan ilişkisini tamamen değiştirdiğini söyleyen Allie şimdi kilo vermek isteyenler için örnek teşkil ediyor.

        2

        Yaklaşık 112 kilo olan Allie Burk, "Hiç enerjim yoktu. Bakış açımdan dolayı utanıyordum. Vücudum konusunda özgüvensizdim ve yemek yeme alışkanlığım kontrolden çıkmıştı" dedi.

        3

        Aralık 2017'de Allie, egzersiz ve koşu rutini başlatarak değişiklik yapmaya karar verdi. Kilo verdi ama diyetinde herhangi bir değişiklik yapmadı. “Hala ne istersem onu ​​yiyordum” dedi. “Kendimi daha iyi hissediyordum ama uzun vadeli sağlığım için diyetimde bir değişiklik yapmam gerektiğini biliyordum" diye konuştu.

        4

        Ketojenik diyeti araştırmaya başladığını söyleyen Allie Burk, birkaç aylık araştırmadan sonra, yeni yeme tarzı için başlangıç ​​tarihine karar verdi. 7 Mayıs 2018'de keto diyeti yaptı. Toplamda, Allie 37 kilo kaybetti.

        5

        Şimdi çok daha sağlıklı olan Allie Burk, "Artık yiyeceği bir ödül veya sonuç olarak görmüyorum" dedi.

        6

        "Fedakarlıkların hepsi buna değdi" diyen Allie Burk, "Kilo vermek hayatımın her yönünü iyileştirdi. Hayatımı yaşam tarzı değişikliğiyle dengelemek bana gerçekten yardımcı oldu” açıklamasında bulundu.

        28
        Haberi Hazırlayan: Demet Demirkır

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ