Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Ağrı, Bitlis ve Van okullar tatil oldu mu? 20 Ocak 2022 Ağrı, Şırnak ve Van okullar tatil mi, kar tatili ilan edildi mi?
        1

        Yurt genelinde kar yağışı etkili olurken Ağrı, Bitlis ve Van'da okullar tatil mi sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Öğrenciler ve velileri, 20 Ocak Ağrı, Bitlis ve Van'da kar tatili var mı konusuyla ilgili Valiliklerin açıklamasını merak ediyor. Peki, Ağrı, Bitlis ve Van'da okullar tatil mi, kar tatili açıklaması geldi mi? İşte, son gelişmeler…

        2

        VAN'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ

        Van’da olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde okullar yarın için tatil edildi.

        Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Ocak 2022 Perşembe günü ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim kurumları (lise, halk eğitim, RAM, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri dahil) 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır” denildi.

        3

        BİTLİS

        Bitlis'te kent genelinde olumsuz hava etkisini göstermeye devam ederken, 20 Ocak Perşembe günü de okullar tatil edildi. Kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelliler de idari izinli sayılacak.