Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak, yattı mı? 2023 Ocak ayı Aile Destek Paketi ödemesi ayın kaçında? Aile Destek Programı sorgulama sayfası
        1

        Bakan Yanık katıldığı bir televizyon programında Aile Destek Programı başvuru şartlarını duyurarak, ödeme tarihi hakkında yılbaşı öncesinde "Yılbaşından önce bir yılbaşı hediyesi yapalım inşallah." şu ifadeler ile bilgi vermişti. Ocak ayıyla ilgili Aile Destek Ödemeleri hakkında merak edilenleri sizler için derledik...

        2

        AİLE DESTEK PROGRAMI 2023 OCAK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

        Aile Destek Programı 2023 Ocak ayı ödeme tarihleri henüz netlik kazanmadı. Konu ile ilgili resmi bir açıklama geldiğinde haberimizin içeriği güncellenecektir.

        3

        AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİNE ZAM GELDİ Mİ?

        Aile destek yardımı ödemeleri geçtiğimiz aylarda 850 TL - 1.250 TL olarak güncellemişti. Yeni yılda ödemelerin miktarının ne kadar olacağına yönelik resmi açıklama geldiği zaman haberimizin içeriği güncellenecektir.

        4

        AİLE SOSYAL YARDIM BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

        Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilmektedir.

        AİLE SOSYAL YARDIM BAŞVURULARI İÇİN TIKLAYINIZ

        5

        AİLE DESTEK PAKETİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

        Aile Destek Programı başvuruları ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 850 - 1.250 TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemesi gerçekleştirilecektir. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı bitmiş olacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ