AK Parti'de "Geleneksel Bayramlaşma Programı" düzenlendi
AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Gelin 110 yıl önce ecdadımızın yaptığı gibi bir ve beraber olarak Türkiye Yüzyılı'nı inşa edip terörsüz Türkiye'yi ortaya koyabilmek için elimizden gelen gayreti gösterelim" dedi
ABONE OLAK Parti Ankara İl Başkanlığınca, AK Parti Genel Merkezi'nde "Geleneksel Bayramlaşma Programı" düzenlendi.
Programda partililere hitap eden AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş, Ramazan Bayramı'nı tebrik etti, bayramın sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçmesini diledi.
Ramazanın mağfiret, bereket ve azaptan kurtulma ayı olduğunu dile getiren Elitaş, "Teşkilat Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Ramazan boyunca tüm Türkiye'de, 81 vilayette, 923 ilçemizde vefa iftarları sofrasını oluşturduk. AK Parti'nin kurulduğu 14 Ağustos 2001'den itibaren bu davanın her bir noktasında görev yapmış, alın teri dökmüş, dava taşını bir üst noktaya çıkarabilmek için gayret göstermiş arkadaşlarımızla vefa buluşması gerçekleştirdik. AK Parti ailesinin en büyük özellikleri birbiriyle kucaklaşabilmek, hemhal olabilmektir." diye konuştu.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 86 milyon vatandaşıyla bir aile olduğunu ifade eden Elitaş, "Meseleleri varsa aile kendi içinde çözer, varsa kırgınlıklar kendi içinde problemlerini aşmaya çalışır. Başkalarından medet umarak değil." dedi.
Kurtuluş Savaşı döneminde "mandacılık" ile "bağımsızlığı" savunanlar arasındaki farklılığın bugün de yaşandığını söyleyen Elitaş, şöyle devam etti: