Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aleyna Tilki erkek arkadaşıyla gecelerde: Anlamsız panik!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Aleyna Tilki (21), önceki akşam Etiler'deki bir restoranda yemekteydi.

        Tilki, yaklaşık 3 saat vakit geçirdiği mekandan gizemli bir erkekle çıktığı sırada kameraları fark edip, restorana geri girdi.

        2

        "ÇEKMESİNLER YOKSA POLİS ÇAĞIRIRIM!"

        Birlikte yemek yediği beyefendi ise görüntü alınmaması için mekanın dışındaki görevlileri, "Beni çekmesinler. Yoksa buraya polis çağırırım!" diyerek, tehdit etti.

        3

        MUHABİRLERE ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

        Daha sonra şoförü, görüntü alınmaması için montunun önünü açarak, muhabirlere engel olmaya çalıştı.

        4

        SORULARI GEÇİŞTİRDİ

        Yaklaşık yarım saat sonra mekandan ayrılan Aleyna Tilki, gazetecilerin, "Yanınızda bir beyefendiyle mekandan çıkıyordunuz. Sonra mekana geri döndünüz. Beyefendinin kim olduğunu söyler misiniz?" sorusunu geçiştirdi.

        "ÇOK ACELEM VAR"

        Genç şarkıcı, "Şu an çok acelem var. Normalde biliyorsunuz, sizinle uzun konuşuyorum ama bir yere yetişmem lazım." demekle yetindi.

        Yemek yediği erkek arkadaşı ile ilgili konuşmayan Tilki, ardından hızlıca oradan ayrıldı.

        5

        "VİZYONLU AYICIKLAR İSTİYORUM"

        Öte yandan Aleyna Tilki, daha önce İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk olmuş ve şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla ilgili de konuşmuştu.

        Tilki, sevgili adayı hakkında, "Önceden beni tanıyor olması lazım. Bana ismini gizleyerek ayıcıklar, çiçekler yollaması lazım... Evimi öğrenemez de kulisime, işe gittiği yerlere çiçekler özellikle ayıcıklar, oyuncaklar gönderecek. Ben de 'Bu kim?' diye merak edeceğim ama vizyonlu ayıcıklar istiyorum, vizyonsuz ayıcıklar istemiyorum. Sonra bir gün artık kim olduğu çıkacak ortaya. Hemen numaramı alacak ama bilmiyorum nasıl alacak… Ardından bir yer ayarlayacak ama tek buluşmak istemem, hemen baş başa kalamam. Arkadaş ortamında buluşalım. Gelirken bir şey getirmesin ancak sonrasında 'Görüşmemiz çok güzeldi' diye ayıcık yollasın." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "KEKO VE BİRAZ MAÇO OLSUN"

        Buluşacağı kişinin karakterinin nasıl olması gerektiğini de açıklayan ünlü şarkıcı, "Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak." demişti.

        7

        "KALBİNDEN KONUŞSUN İSTERİM"

        Aleyna Tilki, "Hangi davranış seni o kişiden soğutur?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

        Olduğu gibi gözükmemesi ve boş konuşması, konuşmamayı bilmemesi… Çünkü ben dolu sohbet etmeyi severim. Hangi konu olursa olsun konuştuğumuz konuda bilgili olsun, o konuyu içselleştirsin isterim. Yarattığı kişiden konuşmasın, kalbinden konuşsun isterim. Böyle olmadığı zaman kaçarak uzaklaşıyorum. Bu durumla çok karşılaşıyorum, çok aptal insan var.

        8

        Aleyna Tilki

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ