Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aleyna Tilki: Kapıdan kovuldum - Magazin haberleri
        1

        Aleyna Tilki, samimi bir itirafta bulundu. Warner Music'ten İngilizce parçası 'Retrograde'i çıkaran genç şarkıcı, Enis Arıkan'ın programına katıldı.

        21 yaşındaki Tilki, "İlk zamanlar şirkete gidip, 'Beni en yetkili kişiyle görüştürün. Ben Türkiye'de inanılmaz popüler ve starım' dedim ama kapıdan kovuldum. Daha 16 yaşındaydım. Sonra onların CEO'su benim için İstanbul'a geldi" açıklamasını yaptı.

        2

        "BU DESTEĞE İHTİYACIM VARDI"

        Öte yandan Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Aleyna Tilki'ye yeni şarkısı ile ilgili aldığı geri dönüşler sorulmuştu.

        Ünlü şarkıcı, "Harika tepkiler alıyorum. Özellikle Latin Amerika, Hindistan ve Kuzey Avrupa’dan çok güzel tepkiler alıyorum. Bunların dışında Türkler zaten beni çok güzel destekliyor. Bu desteğe ihtiyacım vardı ve sağ olsunlar bana bu desteği verdiler" ifadelerini kullanmıştı.

        3

        "KONYA'DA DOĞMAK BANA ÇOK ŞEY KATTI"

        "Amerikada doğmuş olsaydın her şey daha farklı olur muydu?" sorusuna yanıt veren Tilki, şunları söylemişti:

        Daha kötü olurdu. Amerika’da doğup, büyüseydim oradaki starlardan bir farkım kalmazdı. Konya’da doğmak, Anadolu’nun enerjisini taşımak, bana çok şey kattı. Benim dünya starı olabilecek olmamın başlıca nedeni kendine has bir tip olmam. Yurt dışındaki insanlar da bu konuya çok ilgi gösteriyor. Beni dünya starlarından ayıran şey; bence Konya'da doğmuş olmamdır. Başlangıcım yurt dışında olsaydı bu kadar özel bir sanatçı olamazdım.

        4

        "SAHNEYE ÇIKMAYA AŞIĞIM"

        Pandeminin işlerini ve yaşantısını nasıl etkilediği ile ilgili konuşan Aleyna Tilki, "Bu süreçte kendim için bir endişeye kapılmadım çünkü benim her zaman reklam ve dizi işlerinden güzel gelirim oluyor. Fakat müzisyen insanlar iş yapamadığı için çok kaygılandım. Ben müzik yapmayı çok seviyorum ama sahneye çıkmaya aşığım" demişti.

        5

        "ÜRETMEKTEN KORKUYORLAR"

        "Ben geldikten sonra pop müzik düşüşe geçti" diyen şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Dönemsel olarak bir azalma oldu. Özellikle 'Sen Olsan Bari' çıktıktan sonra çok az hit çıktı. O güne kadar tüm popçuların dönemiydi. Hep birbirine benzeyen sözler vardı. Daha sonra yenilikçi ve üretken işlerin sevildiği anlaşıldı. Türk insanının ne istediğini görmek için geçmiş yıllara bakmak yeterli. Aynı 90'lar devrine geri döndük, o dönemde en büyük starlar birbirine vokal yaparlardı. Birlik beraberlik vardı. Bazı isimler o kadar kaygılı ki üretmekten korkuyorlar.

        6

        "ELEŞTİRİLER KISKANÇLIKTAN"

        Kıskanıldığı için eleştirildiğini söyleyen Tilki, "Ben dünyayı gezerken insanlar evinde oturuyor. Bilmiyorum, belki canları sıkılıyordur. Yaptığım her işi, söylediğim her işi kalbimden geldiği için yapıyorum. Samimiyetime güvendiğim için eleştirilerin kıskançlıktan başka bir şey olamadığını düşünüyorum" demişti.