Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: İstanbul'da amcasını sokak ortasında bıçakladı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde bir genç, tartıştığı amcasını sokak ortasında bıçakladı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi Poligon Caddesi üzerinde geçen cuma günü saat 17.00 sıralarında yaşandı. Amca ile yeğeni arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kaldırımda herkesin gözü önünde yanındaki bıçağı çıkaran yeğen, amcasını bacağından bıçakladı.

        YEĞENİNDEN ŞİKÂYETÇİ OLMADI

        Genç olay yerinden uzaklaşırken, amca da peşinden gitmeye çalıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan amcanın, yeğeninden şikâyetçi olmadığı öğrenildi.

        Cadde üzerinde işletme sahibi olan Ramazan Turan, "Burada bir arbede oluyor, biraz da tartıştılar. Çocuk ileriye doğru gitti tekrar döndü elinde bıçakla. Amcasının bacağına bir sefer bıçak sapladı. Bir de omzuna doğru bıçağın ters tarafıyla vurdu, sonra kaçtı gitti. Biz de burada esnaf olarak tepki gösterdik. Bıçaklanan kişi 'Benim yeğenimdir, karışmayın' dedi. Kimse bir şey yapmadı, yarım saat sonrada ambulans geldi. Hastaneye kaldırdılar" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ