Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Trendyol Süper Lig'de 28. haftanın sona ermesinin ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevkleri açıklandı.

Galatasaray yöneticisi Eray Yazgan, “futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamaları” nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. TFF Hukuk Müşavirliği ayrıca, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u da taraftarlarının "çirkin ve kötü tezahüratları" nedeniyle disiplin kuruluna sevk etti.

Öte yandan Konyasporlu futbolcu Melih Bostan ile Hataysporlu oyuncu Calvo kural dışı hareketi sebebiyle, Başakşehir FK oyuncusu Deniz Türüç ise sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle kurula sevk edildiği belirtildi.

Kurula yapılan sevkler şu şekilde:

1- GALATASARAY A.Ş. Kulübü’nün 14.03.2025 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-ONVO ANTALYASPOR Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. Kulübü’nün 15.03.2025 tarihinde oynanan GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.-BELLONA KAYSERİSPOR Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ