Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Ampute Milli takım final maçı! Türkiye Angola maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Dünya Kupası - Futbol Haberleri

        Ampute Milli takımı Dünya Kupası'nda göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.Yarı finalde Meksika'yı 4-0'lageçen millilerfinalde Angola ile karşılaşacak.Peki, Ampute Türkiye Angola final maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

        AMPUTE MİLLİ TAKIM FİNAL MAÇI, NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Final mücadelesi bu gece TSİ 05.00'te başlayacak. Karşılaşma TRT-Spor'dan canlı yayınlanacak.

        AMPUTE MİLLİ TAKIMIMIZ FİNALE YÜKSELDİ

        AmputeFutbol Milli Takımımız, Dünya Kupası'nda finale yükseldi. Yarı final mücadelesinde ev sahibi Meksika'yı 4-0'lık sonuçla geçen milliler, finalde Angola ile karşılaşacak.

        Meksika'nın ev sahipliğinde gerçekleşenAmputeFutbol Dünya Kupası'nda Milli Takımımız her maçını farklı sonuçlarla kazanarak finale yükseldi. F Grubu'nda mücadele eden Türkiye, grup maçlarında Kenya'yı 4-1, Liberya'yı hükmen 3-0 ve ABD'yi de 5-1'lik sonuçlarla geçerek gruptan lider olarak çıktı. Bir sonraki turda İrlanda'yı 4-0'la geçerek çeyrek finale yükselen Milli Takımımız, çeyrek finalde ise Rusya'yı 5-1'le geçerek yarı finalde ev sahibi Meksika'nın rakibi oldu.

        ÇOK SAYIDA TARAFTAR İZLEDİ

        Karşılaşmaya Meksika'lı taraftarların yanı sıra birçok Türk taraftar da ilgi gösterdi. Karşılaşmaya çok hızlı başlayan ve maçın 2. dakikasında Barış'ın golüyle öne geçen Milli Takımımız, ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken maçı da 4-0'lık skorla geçti ve finale yükseldi. Meksika karşısında gollerimizi Barış Telli, Rahmi Özcan, Savaş Kaya ve Serkan Dereli kaydetti. Dünya Kupası'nda finale yükselenAmputeMilli Takımımız, yarın TSİ 05.00'te Angola ile karşı karşıya gelecek.

        Haberi Hazırlayan: Ümit Gündoğdu
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ