Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie'nin Nicole Poturalski endişesi - Magazin haberleri
        1

        Brad Pitt, Fransa’nın Le Castellet Havaalanı’nda Alman model Nicole Poturalski ile birlikte görüntülenmiş ve ikili hakkındaki aşk dedikoduları büyük yankı uyandırmıştı.

        2

        Mirror'ın Hollywood Life'ın haberine göre; Yaşananlardan sonra Pitt'in eski eşi Angelina Jolie, ünlü aktörün yeni ilişkisinin çocukları üzerinde yaratacağı etki konusunda endişeli.

        3

        Jolie ve Pitt hakkında konuşan kaynak, "Angelina, Brad’in kiminle birlikte olduğuyla ilgilenmiyor. Eğer çocukları etkilenecekse ilgileniyor, fakat bunun dışında onun aşk hayatını bilmeye dair başka bir ilgisi yok. Brad’e karşı romantik duygularını çok geride bıraktı, bu yüzden bu bir sorun değil" dedi.

        4

        Malefiz (Maleficent) filminin yıldızı Jolie’yi öfkelendiren durumsa o zamanını çocuklarına adarken Pitt’in yeni bir aşka yelken açmış olması.


        5

        Jolie’ye yakın kaynak ayrıca şu ifadeleri kullandı:

        Angelina’nın aşk hayatı arka planda, şu anda onun için öncelik değil. Tek umursadığı çocuklarının mutlu olmasını sağlamak. Her gün onların yanında olmaya, sevildiklerini, güvende olduklarını ve desteklendiklerini hissettirmek için elinden geleni yapacak. Çocuklarının iyi olması onun bir numaralı önceliği ve hep öyle olacak.

        6

        Yaşananlardan sonra 44 yaşındaki Angelina Jolie, çocuklarıyla görüntülendi.