Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Dünya Müslüman Alimler Birliği heyetini ağırladı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkan Yardımcısı İsam El-Beşir ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkan Yardımcısı İsam El-Beşir ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erbaş, El-Beşir ile Gazze konusunda birçok kez bir araya geldiklerini belirtti.
El-Beşir'in Gazze'ye dikkati çeken paylaşımlarının çok değerli olduğunu vurgulayan Erbaş, "Filistin ve Gazze konusunda ya da başka ülkelerdeki Müslümanların yaşadığı problemler, sorunlar, Sudan'dan Libya'ya, Yemen'den Irak'a, Suriye'ye Müslümanların çeşitli ülkelerde yaşamış olduğu sorunlarla ilgili her zaman dertlenmesi ve bu sorunların çözümü için gayret etmesi, çalışması gerçekten çok değerli. Bunun için kendisine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
İsam El-Beşir ise Diyanet İşleri Başkanlığının hizmetlerini takdir ettiğini, bu çalışmaların İslam ümmeti açısından büyük önem taşıdığını ve sürdürülmesi gerektiğini kaydetti.
Kabulde, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan da yer aldı.
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.