Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'da polis ve jandarmanın operasyonları sonucu çeşitli suçlardan aranan 844 kişi yakalandı.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, kent genelinde 18-24 Temmuz arasında Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan arananların yakalanması için çalışma yürütüldü.

        Çalışmalarda, hakkında 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 6, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 22, 5-10 yıl arası hapis cezası olan 42, 5 yıla kadar hapis cezası olan 327 ve ifadeye yönelik aranan 447 olmak üzere 844 kişi yakalandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler