Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Elazığ'ın Palu ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen kazada hayatını kaybeden madenci Hasan Coşkun için taziye mesajı yayımladı.


        Bayraktar, sosyal medya platformu X'ten yaptığı açıklamada, "Elazığ'ın Palu ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen kazada göçük altında kalan 3 madencimiz yaralı olarak kurtarılırken maalesef 1 madenci kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz." ifadesini kullandı.

        Paylaşımında, hayatını kaybeden madenci Hasan Coşkun'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Bayraktar, "Olayın sebeplerinin aydınlatılması için Bakanlığımızca inceleme başlatılmış olup süreç yakından takip edilmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler