Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Arda Türkmen: Cemal Hünal ile 30 yıl önce tanışmıştık - Magazin haberleri
        1

        46 yaşındaki ünlü şef Arda Türkmen, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarına adeta zamanda yolculuk yaptırdı.

        2

        Oyuncu Cemal Hünal ile 30 yıl önce Antalya'daki bir havuzda oyun oynarken tanışıp, arkadaş olduklarını söyleyen Türkmen, o gün birlikte çekildikleri bu fotoğrafı yayınladı.

        Bir dönem oyuncu ile aynı lisede okuduklarını ancak orada hiç karşılaşmadıklarını belirten ünlü şef, ardından Hünal'ın başrolünde yer aldığı 'Issız Adam' film çekimlerinde de yollarının kesiştiğini fakat yine bir araya gelmediklerini söyledi.

        Arda Türkmen, daha sonra paylaşımında, "Hayat hakikaten çok acayip... Bu fotografı bana yıllar önce 'Isssız Adam' çekilirken annem yollamıştı. Soldaki Cemal, ortadaki çocuk da Cemal'in kardeşi Kerem" ifadelerini kullandı. Türkmen'in bu karesi kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        3

        Cemal Hünal

        4

        Sosyal medyayı aktif kullananlar ünlüler, geçmişte çektirdikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor. Kimi çocukluk hallerini, kimileri de çalıştıkları sektöre giriş yaptığı ilk yıllarındaki görüntülerini yayınlıyor. Bazen de fotoğraflar arşivlerden çıkıyor...

        5

        DİĞER ÜNLÜLERİN NOSTALJİK PAYLAŞIMLARI

        Umut Akyürek ile eşi Oktay Ertuğrul

        6

        Umut Akyürek ile eşi Oktay Ertuğrul