Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Aslan Ailem yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

        TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Aslan Ailem dizisi 9. bölümü ile geçtiğimiz pazar yayınlanmıştı. İzleyiciler son bölümden sonra 10. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Aslan Ailem 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aslan Ailem 9. bölümde neler oldu? İşte Aslan Ailem 10. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

        ASLAN AİLEM 10. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Aslan Ailem 10. bölüm fragmanı;

        Vedat, karısı Hatice, annesi Hayriye ve üç tane erkek evladıyla otuz yıldır aynı çiftlikte yaşamaktadır. Ortanca oğulları Umut, bir kaç yıl önce daha merkezi bir yere taşınmıştır ama sık sık ailesini ziyarete gelir. Kardeşlerin en küçüğü Mutlu dışında hepsi ekmeklerini eline almıştır. Oğullarıyla gurur duyan Vedat, bu çiftlikte sakin ve huzurlu bir yaşam sürmektedir.

        REKLAM

        Burcu, iş adamı Tayfun Olgun’un fazlaca şımartılmış tek kızıdır. Kredi kartını sihirli değnek sanan Burcu’nun bir insanın hayal edebileceğinden daha lüks bir yaşamı vardır. Derken Tayfun, bir yolsuzluk suçlaması yüzünden yurt dışına kaçar. Böylelikle Burcu’nun yolu Aslan ailesiyle kesişir çünkü soruşturmayı yöneten komiser, evin iki numaralı oğlu Murat Aslan’dır.

        Bir akşam Aslan ailesi tüm neşesiyle bahçede otururken Burcu çıkagelir. Çiftliğin boşaltılmasını ister. Vedat ve Hayriye dışında kimse bu kızın ne dediğini anlamamıştır. Zira Vedat’ın, Tayfun ile yıllar önceye dayanan bir sırrı vardır ve bundan ailesinin haberi yoktur.

        ASLAN AİLEM 9. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Murat, Hatice ve Burcu’yu kurtarmıştır. Burcu’nun Murat’a sarılması ve ikilinin yakınlığı Hatice’yi alarma geçirir. Genç kızın Murat’a göz koyduğundan şüphelenen Hatice, ikiliyi uzaklaştırmak için kolları sıvar.

        Umut ve Pelin boşanma işlemleri için bir türlü avukata gitme fırsatı bulamazken,birbirlerini hatırlayan Mahir ve Hayriye’nin durumu, Pelin ve Umut ilişkisinin seyrini değiştirir.

        REKLAM

        Gayret, babasıyla birlikte aradıkları dükkanı bulur. Ancak bilmediği şey, dükkanla birlikte yeni, gerilimli ve hoşlanmayacağı sürprizlerin kendisini beklediğidir. Sevgi ise kendini Gayret’e hatırlatmak için akla hayale gelmeyecek denemeler yapar.

        Burcu’ya gelen gizemli bir telefon, onu harekete geçirir. Burcu’nun herkesten gizli kurduğu plan, onu tehlikeye sürüklerken, bir yandan da Murat’la arasında kurulan güvenin tekrar zedelenmesine sebep olacaktır...

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ