Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aslı Enver: Beyazlarımla mutluyum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Aslı Enver, önceki gün Yeniköy'de kız arkadaşları ile birlikte bir mekandan çıkarken görüntülendi. Uzun süredir gözlerden uzak olan Enver yeni filmi için çalıştığını söyledi.

        2

        "HEYECANLIYIM"

        Kısıtlamaların sona ermesi ile soluğu arkadaşlarıyla birlikte dışarda alan ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni filmi ile ilgili konuşan Aslı Enver, "Güzel bir proje olacak. Onun için çalışıyorum, heyecanlıyım" dedi.

        3

        "BEYAZLARIMLA MUTLUYUM"

        Enver'in saçındaki beyazlıkları fark eden muhabirler oyuncuya, "Saçlarınızı boyatmayı düşünüyor musunuz?" sorusunu yöneltti. 37 yaşındaki Enver, "Beyazlarımla mutluyum, seviyorum. Öyle bir şey düşünmüyorum ama proje için gerekirse boyayabilirim" ifadelerini kullandı.

        Aşk hayatında adı birçok kişi ile anılan oyuncu, bu yöndeki sorulara ise, "Kolay gelsin arkadaşlar, gayet mutluyum şu an" yanıtını vererek, koşar adımlarla uzaklaştı.

        4

        Aracına binen Aslı Enver, arkadaşları ile birlikte mekandan ayrıldı. Enver'in arabasındaki "Dünyanın en iyi bayan şöförü" yazısı ise dikkatlerden kaçmadı.

        5

        İNİŞLİ ÇIKIŞLI AŞK!

        'Kardeşim Benim' filminde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019'un Ekim ayında sonlanmıştı. Enver ve Boz ayrılıklarından sonra, sosyal medyadaki hareketleriyle sık sık gündeme geliyor.

        6

        Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

        Geçtiğimiz ay da Aslı Enver, şaşırtan bir harekette bulunmuştu. Enver, Boz'un fan hesabını takip etmişti. Bunu fark eden Instagram kullanıcıları hemen ekran görüntüsü almıştı.

        Ünlü oyuncunun bu davranışı, "Aslı, Murat'ı stalklıyor" yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Enver, kısa bir süre sonra da hesabı takip etmeyi bırakmıştı.

        7

        DAKİKALAR İÇERİSİNDE AYNI EMOJİ!

        Enver ve Boz, geçtiğimiz haftalarda da aynı dakikalar içerisinde Instagram'dan fotoğraf paylaşmıştı. Aslı Enver, paylaşımına beyaz kalp emojisi koymuştu.

        Boz ise siyah-beyaz kalp emojisi koymuştu. Eski aşıkların bu paylaşımları yine "Barıştılar mı?" sorusunu gündeme getirmişti.

        8

        ASLI ENVER'DEN AÇIKLAMA

        Yaşananlardan sonra Aslı Enver'den açıklama gelmişti. Ünlü oyuncu, "Yalnızım, bir süre daha da öyle kalmayı düşünüyorum. Böyle çok mutluyum" demişti.

        Ünlü şarkıcının evliliğe yanaşmaması sebebiyle Aslı Enver'in ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ