Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aslı Enver'e takipçilerinden "Yeter artık, zayıflama" yorumları - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık iki sene önce şarkıcı Murat Boz ile yollarını ayıran ünlü oyuncu Aslı Enver, pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı oldu. Önceki gün sıcak havanın tadını çıkaran 36 yaşındaki Enver, yeni pozlarını Instagram'dan yayınladı.

        2

        Bir süredir diyet yaptığı öğrenilen Aslı Enver'in fit hali dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncuya takipçilerinden "Yeter artık, zayıflama" yorumları yağdı. Enver'in paylaşımlarında makyajsız olduğu da görüldü.

        3

        İNİŞLİ ÇIKIŞLI AŞK!

        'Kardeşim Benim' filminde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019'un Ekim ayında sonlanmıştı. Enver ve Boz ayrılıklarından sonra, sosyal medyadaki hareketleriyle sık sık gündeme geliyor.

        4

        Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

        Geçtiğimiz ay da Aslı Enver, şaşırtan bir harekette bulunmuştu. Enver, Boz'un fan hesabını takip etmişti. Bunu fark eden Instagram kullanıcıları hemen ekran görüntüsü almıştı.

        Ünlü oyuncunun bu davranışı, "Aslı, Murat'ı stalklıyor" yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Enver, kısa bir süre sonra da hesabı takip etmeyi bırakmıştı.

        5

        DAKİKALAR İÇERİSİNDE AYNI EMOJİ!

        Enver ve Boz, geçtiğimiz haftalarda da aynı dakikalar içerisinde Instagram'dan fotoğraf paylaşmıştı. Aslı Enver, paylaşımına beyaz kalp emojisi koymuştu.

        Boz ise siyah-beyaz kalp emojisi koymuştu. Eski aşıkların bu paylaşımları yine "Barıştılar mı?" sorusunu gündeme getirmişti.

        6

        ASLI ENVER'DEN AÇIKLAMA

        Yaşananlardan sonra Aslı Enver'den açıklama gelmişti. Ünlü oyuncu, "Yalnızım, bir süre daha da öyle kalmayı düşünüyorum. Böyle çok mutluyum" demişti.

        Ünlü şarkıcının evliliğe yanaşmaması sebebiyle Aslı Enver'in ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti.

        7
        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ