Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslı Enver'in pişmanlığı - Magazin haberleri
        1

        Aslı Enver, konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece programında hakkında merak edilenlerini anlattı.

        2

        Fazla neşeli olunca kendini tutamadığını ve arkadaş çevresine mesaj atıp, daha sonra pişman olduğunu söyleyen 36 yaşındaki oyuncu, “Bazen parmaklarımı kırmak istiyorum. Bu yüzden sosyal medyayla mesafeli durmaya çalışıyorum. Her şeyi herkese anlatıyorum” dedi.

        3

        Enver, ayrıca "Hanım hanımcık ve içime kapanık olduğumu düşünüyorlar ama hiç alakası yok. Heyecan yaşamayı severim. Siz beni kendi alanımda görün." şeklinde konuştu.

        4

        "Duygusal bağın olan en saçma şey ne?" sorusuna ise Enver, "Arabam. O kadar çok seviyorum ki onu. Hep bir yerlere gittik geldik. Anılarım var." dedi.

        5

        Müzik hakkında da konuşan oyuncu, "Dinlemekten kendini alamadığın bir şarkı var mı?" sorusuna da şu yanıtı verdi: 'Doksan altmış doksan vücudum var’ şarkısı. Arabaya binince açıyorum. Hoşuma gidiyor.

        6

        Disleksi hastası olduğunu daha önce açıklayan Enver, bununla ilgili bir anısını da anlattı:

        Kardeşimi okula yazdırıyorduk. Girdiğimiz odada İstanbul Hatırası yazan bir poster var. Ne alaka dedim. Meğer İstanbul haritasıymış. İlkokulu İngiltere’de okudum. Sınavlarda 45 dakika fazla zaman veriyorlardı. Okul zorluklarla bitti. Pera Güzel Sanatlar’a başladım. Güzel bir yöntem buldum. Birine “Ne yazıyordu orda?” deyip okutturup ezberliyordum. Bunu setlerde hala yapıyorum. Okuyamıyorsun ama ezber yeteneğin gelişiyor.