Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Athena Gökhan kardeşi Hakan Özoğuz'un son sağlık durumunu açıkladı - Magazin haberleri
        3

        "SENELERDİR SESSİZ İZLENEN HASTALIK..."

        Geçtiğimiz günlerde Twitter sayfasından açıklama yapan 45 yaşındaki Hakan Özoğuz ise, "Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere." notunu paylaşmıştı.

        4

        HAKAN ÖZOĞUZ HAKKINDA

        Hakan Özoğuz, 11 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da Fenerbahçe semtinde doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. 15 yaşında gitar çalmaya merak salan Hakan Özoğuz, 2006 yılında ikiz kardeşi ile 4 yıllığına müzik eğitimi için Londra’ya gittiler.

        Futbol taraftarlarının tezahüratı haline gelen "Holigan"ın ardından Athena dördüncü video klibini "Tarlaya Ektim Soğan" adlı şarkıya çekti.

        5

        "Holigan" albümünün aynı isimli şarkısı futbol maçlarının değişmez sloganı oldu. A Millî Basketbol takımımız için yaptığı “12 Dev Adam” şarkısı ise basketbol takımının sembol şarkısıdır. Grup asıl başarısını 2000’li yıllarda sağladı ve "Tam Zamanı Şimdi "adını verdikleri albümden birçok hit çıkarmayı başardı. “Palavra”, “Macera”, “Aşk Meşk Yok” teker teker dilden dile dolaşmaya başladı.