Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Avrupa'dan transfer haberleri (13 Temmuz 2018) - Futbol Haberleri
        1

        Manchester United - İvan Perisic

        Manchester United, Hırvatistan formasıyla Dünya Kupası'nda yıldızını parlatan İvan Perisic'in peşini bırakmıyor. Kırmızı Şeytanlar, İnter ile 4 yıl sözleşmesi kalan 29 yaşındaki futbolcu yeni teklifini sundu.

        2

        Napoli - Suso
        Sarri'nin ayrılmasının ardından Napoli'nin başına geçen Carlo Ancelotti, Milan'ın yıldızı Suso'yu istedi. 24 yaşındaki orta sahaya karşılık olarak takasta Callejon teklif edildi.

        3

        Roma ve İnter - Eduardo Salvio

        Portekiz ekibi Benfica'nın oyuncusu Eduorda Salvio için 2 İtalyan ekibi karşı karşıya geldi. İnter ve Roma'nın istediği Arjantinli futbolcu için Benfica'nın 22.5 milyon Euro bonservis bedeli istedi.

        4

        Chelsea - Bonucci
        Corriere dello Sport, geçen sezon Juventus'u bırakıp sürpriz şekilde Milan'a giden Leonardo Bonucci'yi Chelsea'nin istediğini yazdı.

        5

        Bayern Münih - Ante Rebic
        Hırvatistan'ın Dünya Kupası'ndaki yıldızlarından Ante Rebic, Bayern Münih'in radarına takıldı. Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Niko Kovac, bonservisi Eintracht Frankfurt'ta bulunan vatandaşını ikna etmeye çalışıyor.

        6

        Monaco - Moise Kean
        Genç yıldızları parlatıp yüksek rakamlara satan Monaco, 18 yaşındaki Moise Kean için Juventus'un kapısını çaldı.
        İtalyan ekibi 2000 doğumlu forvet için 20 milyon Euro bonservis bedeli talep etti.

        7

        Lyon - Hakim Ziyech
        Ajax'ın Faslı 10 numarası Hakim Ziyech için Lyon da devreye girdi. Fransız ekibi uzun bir süredir Roma ile görüşen 25 yaşındaki ofansif orta saha için teklifini Lyon'a iletti.

        8

        Chelsea - Gonzalo Higuain
        İtalyan basını, Cristiano Ronaldo'yu alan Juventus'un Gonzalo Higuain ile yollarını ayıracağını iddia etti. Corriere dello Sport'un haberine göre Arjantinli forvet de Chelsea'nin teklifine "Evet" dedi.

        9

        Barcelona - Eden Hazard
        Belçika formasıyla Dünya Kupası'nda iyi bir performans gösteren Eden Hazard'ın takımı Chelsea'den ayrılacağı ileri sürüldü. İspanyol basını, 27 yaşındaki hücum oyuncusunu Barcelona'nın istediğini yazdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ