Aydın Lisesi'nde özel müzik programı
Aydın Lisesi’nde 'Maarifin Kalbinde Ramazan Etkinlikleri' ve Yeşilay Haftası kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Öğrencilerin hazırladığı 'Enstrümanını Al Gel' temalı müzik programı gerçekleştirildi.
Yeşilay İl Başkanı Sencer Gündüz, Yeşilay Haftası’nın önemine dikkat çekerek gençlere bağımlılıklardan uzak, sağlıklı ve bilinçli bir yaşam sürmenin değerini anlattı. Gündüz, Yeşilay’ın yürüttüğü çalışmalar hakkında da öğrencilere bilgi verdi. Yeşilay’ın faaliyetlerinin tanıtıldığı , öğrencilerin bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık kazanmalarının hedeflendiği programa Aydın Lisesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Programda sahne alan öğrenciler, kendi enstrümanlarıyla gerçekleştirdikleri performanslarla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Müzik programı katılımcılardan beğeni topladı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.