Genç avukatın ölümü Aydın'ı yasa boğdu
Aydın'da yaşayan 30 yaşındaki Avukat Tuğba Bağcı, dün gece aniden fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından genç avukatın ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken Tuğba Bağcı'nın yanlış ilaç kullanımı sonucu fenalaştığı ve ardından geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.
Aydın’da yaşayan 30 yaşındaki Avukat Tuğba Bağcı, dün gece aniden fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından genç avukatın ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken Tuğba Bağcı’nın yanlış ilaç kullanımı sonucu fenalaştığı ve ardından geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.
Aydın Efeler ilçesinde yaşayan işadamı Mustafa Bağcı’nın kızı Tuğba Bağcı dün gece aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yanlış ilaç kullanımı sonucu fenalaştığı belirtilen 30 yaşındaki Tuğba Bağcı’nın daha sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. 30 yaşındaki genç avukatın ani ölümü herkesi üzdü.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.