Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) üyesi genç gazeteciler, mesleklerini masaya yatırarak fikir alışverişinde bulundular.

        Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilen toplantıya AGC Başkanı Semra Şener ve Genç Gazeteciler Komisyonu Başkanı Abdurrahman Fırat başkanlık etti. Gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Başkan Şener, "Bizler yasama, yürütme ve yargıdan sonra 4.kuvvet olarak hizmet veriyor ve kamu adına çalışıyoruz. Hal böyle olunca kurumlarla daha özgür ve rahat koşullarda çalışmak en temel hakkımız. Genç çalışma arkadaşlarımızla mesleğimiz hakkında fikir alışverişi yapmak istedik. Gençlerin meslekteki sorunları ya da yapılmasını talep ettiklerini dinleyerek bu konuda çalışmalar yürüteceğiz. Bu tür toplantılarımızı rutine bağlayarak mesleğimizin gelişmesi adına çalışmalarınızı sürdüreceğiz" dedi.

        Genç Gazeteciler Komisyonu Başkanı Abdurrahman Fırat başkanlığında sürdürülen toplantıda sorunlarını ve fikirlerini dile getiren genç gazeteciler meslekleri istişarelerde bulundular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler