Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Necip KARATUNA/SINDIRGI (Balıkesir), (DHA)BALIKESİR´in Sındırgı ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 1 hektarlık alan zarar gördü.

        Sındırgı ilçesine bağlı Kozlu Mahallesi'ndeki ormanlık alanda sürdürülen gençleştirme çalışmaları sırasında yangın çıktı. İhbar üzerine yangına ilk olarak Kertil Orman İşletme Şefliği ekipleri müdahale etti. 11 orman işletme arazözüyle, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin 3 su ikmal aracı ve dozerle karadan, Balıkesir Orman İşletme Müdürlüğü bünyesindeki helikopterle de havadan müdahale ettiği yangın yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı.

        İlk belirlemelere göre 1 hektar alanın zarar gördüğü yangının çıkış nedeninin tespiti için çalışma başlatıldı.DHA-Genel Türkiye-Balıkesir / Sındırgı Necip KARATUNA

        2021-06-10 16:14:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler