Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 'Balkız' doğal ortamında görüntülendi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Düzce'nin Yığılca ilçesinde, acı bal yediği için baygınlık geçiren ve 'Balkız' ismi verilen bozayı, bu kez doğal ortamında görüntülendi.

        Geçtiğimiz aylarda acı bal yediği için baygınlık geçirdiği anların sosyal medyada paylaşılmasıyla tüm Türkiye'nin tanıdığı bozayı 'Balkız', bu kez doğal ortamında görüntülendi.

        Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Meşhur ayımız, sevimli kızımız, 'Balkız' doğada, evinde görüntülendi. Kendini özletme Balkız ifadeleri kullanıldı.

        Haberin görseli DHA tarafından servis edilmiştir

        ÖNERİLEN VİDEO

        Metruk binada kabloyla boğdu! Altınlarını 2 kuyumcuya sattı

        İstanbul'da, oğlunun kayıp başvurusunda bulunduğu 58 yaşındaki Gülay Polat'ın, 11 yıllık mesai arkadaşı Erkan K. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Erkan K.'nin cinayetin ardından Polat'ın altınlarını kuyumcuya sattığı anların görüntüsü de ortaya çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ