Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm kesintisiz izle! Barbaroslar 32. bölüm full tek parça izle!
        1

        Yapımcılığını Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın yaptığı ve senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölümüyle yayınlandı. Her hafta perşembe akşamı yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm izleme linki araştırılıyor. İşte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 32. bölüm izle...

        2

        BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI 32. BÖLÜM İZLE!

        Diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 32. bölüm izleme linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirler.

        https://www.trt1.com.tr/diziler/barbaroslar-akdenizin-kilici

        3

        BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI 32. BÖLÜM ÖZETİ

        Oruç Reis, Don Diego’nun kurduğu bir oyunla Cezayirli birkaç hain tarafından tuzağa düşürülmüş ve ağır yara almıştı. Ağabeyini kurtarmak için mücadele eden Hızır, ne yazık ki onu kolları arasında ölüme uğurlamıştı. Hızır, Oruç Reis’i öldürenlerden intikamını alabilecek midir? Oruç Reis’in emaneti olan Cezayir’i ve mazlum halkı Don Diego’nun zulmünden kurtarabilecek midir? Yavuz Sultan Selim selamı ve övgüsüyle gönderilen yüzük ile bundan böyle “Barbaros Hayreddin” adını taşıyacağı müjdelenen Hızır’ın deryalarda kazanacağı yeni zaferler neler olacaktır?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ