Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Barış Arduç: Tek ilgilendiğim şey kızım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Barış Arduç, Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Otomobilinden inen ve bir binaya yönelen Arduç, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

        2

        "TEK İLGİLENDİĞİM ŞEY KIZIM"

        Bir arkadaşına kahve içmeye geldiğini ifade eden Barış Arduç, "İş görüşmesi için mi?" sorusunu yönelten muhabirlere, "Şu an herhangi bir proje yok. Zaten seçim sürecindeyiz. Biliyorsunuz bir kızım oldu. Tek ilgilendiğim şey kızım" şeklinde yanıt verdi.

        3

        35 yaşındaki Arduç, yaz tatili için planlarının olup, olmadığının sorulması üzerine ise, "Şimdilik net bir planımız yok. Seçimler bitsin, duruma göre karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

        4

        İLK PAYLAŞIM

        Öte yandan ilk kez baba olmanın mutluluğunun yaşayan Barış Arduç, geçtiğimiz aylarda kızını bebek arabasıyla gezdirirken çekilen fotoğrafını yayınlamıştı.

        5

        "EVLENDİKTEN SONRA HAYATIMDA BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ"

        Arduç, ayrıca daha önce, "Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Değişen bir şey yok" şeklinde konuşmuştu.

        6

        ÇEŞME'DE NİKAH

        'Deliha' filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç, 29 Temmuz 2020'de Çeşme'de nikah masasına oturmuştu.