Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Barış Murat Yağcı: Evlenmek için iki yıl beklemeliyiz! Nisa Bölükbaşı... - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Barış Murat Yağcı, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir spor salonuna girerken objektiflere yansıdı.

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yağcı, sevgilisi Nisa Bölükbaşı'nın kendisinin evleneceği insan olduğunu fakat bunun için iki sene beklemeleri gerektiğini ifade etti.

        2

        30 yaşındaki Barış Murat Yağcı, sevgilisinin, eski aşkı için yaptırdığı dövmeyi fanları (hayranları) yüzünden fark ettiğini dile getirdi.

        3

        Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

        Nisa, doğal olarak silmemi istedi. Ben de sildireceğim ama dövmecim yurt dışında, gelince sildireceğim. Nisa, bu dövmeyi hayranlarım sayesinde fark etti. Onlar söylemiş. Haklı olarak silmemi istiyor, ben de sildireceğim.

        4

        AŞK BELGELENMİŞTİ

        Aynı yarışmada boy gösterdikten sonra haklarında aşk dedikoduları çıkan oyuncu Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın birlikteliğini belgeleyen görüntüler ortaya çıkmıştı.

        İkilinin öpüşürken çekilen videosu sosyal medyada paylaşıldıktan sonra Yağcı ve Bölükbaşı, aşk yaşadıklarını itiraf etmişti.

        5

        ŞARTINI AÇIKLAMIŞTI

        Artık ilişkisini gizlemeyen çiftten Nisa Bölükbaşı, sevgilisinden gelen evlilik teklifi ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

        Bölükbaşı, "Son dönemde 'Yok artık, bu kadarı da pes!' dediğin açıklama neydi?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Barış'ın vücudunun her yerinde dövme var. Yaz aylarında dövmelerinin anlamını sormuştum. O da 'Sana güvendiğimde söylerim' demişti. 'Allah Allah' dedim. Bir zaman geçti, yine sordum. Anlatmaya başladı. Sıra ensesindeki dövmeye gelince Boşver' dedi.

        Ben de 'tamam' dedim. Sonra sosyal medyadan öğrendim ki eski sevgilisinin adı yazıyormuş. Konuştuk. 'Bütün dövmeler benim eski hayatımın bir parçası, silemem' dedi. Ben de dövmeyi istemediğimi söyledim, 'Sileceksin' dedim.

        Sürekli 'Seninle evleneceğim' diyor ya, ben de 'Benimle evlenmek istiyorsan, bu dövme olmayacak. O dövme varsa, ben yokum' dedim. Şimdi bunun kavgasını yapıyoruz.

        6

        İSTİKLAL'DE EVLİLİK TEKLİFİ

        Öte yandan ikiliden, geçtiğimiz haftalarda şaşırtıcı bir haber gelmişti. Barış Murat Yağcı, sevgilisi Nisa Bölükbaşı'na İstiklal Caddesi'nde diz çökerek evlenme teklifi etmişti.

        O anlar sosyal medyada paylaşılmıştı. Nisa'nın evlilik teklifine ne cevap verdiği ise merak konusu olmuştu.

        7

        SEVGİLİSİNE NASIL SESLENDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

        Ardından Barış Murat Yağcı, geçtiğimiz gün Instagram hesabından yayınladığı bir video ile sevgilisine genelde, "Çevgilim çen mi geldin? Çen benim çevgilim misin aşkım?" diye seslendiğini açıklamıştı.

        Oyuncunun paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

        Yağcı'nın bu açıklamaları bazı kullanıcılar tarafından ti'ye alınmıştı.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ