Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Zirve yarışı sürüyor! - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Medipol Başakşehir evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray lige iyi başlamasına rağmen son 3 lig maçını kazanamadı. Medipol Başakşehir ise istikrarlı futbolunu sürdürerek sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.33 puanla en yakın rakibine 7 puan fark atan ve lider durumda bulunan Başakşehir eksik Galatasaray'ı yenerek aradaki puan farkını iyice açmak istiyor.

        BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Medipol Başakşehir - Galatasaray maçı, 15 Aralık Cumartesi günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak. KarşılaşmabeIN SPORTS HD 1'den canlı yayınlanacak. Maçı Ümit Öztürk yönetecek.

        REKLAM

        BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

        Medipol Başakşehir:Mert, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Visca, İrfan, Arda (Napoleoni), Bajic

        Teknik Direktör: Abdullah Avcı

        Galatasaray A.Ş: Muslera- Mariano, Serdar, Ozan, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Onyekuru, Feghouli, Eren

        Teknik Direktör: Fatih Terim

        İKİ TAKIMDAKİ SAKAT VE CEZALI OYUNCULAR

        Medipol Başakşehir ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği Spor Toto Süper Lig 16. hafta karşılaşmasında her iki takımda da sakat cezalı oyuncular mevcut. Galatasaray'da Emre Akbaba, Belhanda ve Sinan'ın sakatlıkları devam ederken Ryan Donk ise cezalı durumda. Başakşehir'de ise Alparslan'ın sakalığı sürerken Manuel Da Costa cezalı durumda.

        GALATASARAY LİGDE 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR!

        Spor Toto Süper Lig'de çıktığı yedi maçta sadece bir galibiyet alabilen Galatasaray dört kez berabere kaldı, iki kez kaybetti ve sadece bir maç kazanibildi. Deplasmanda bu sezon yedi maça çıkan Galatasaray üç galibiyet ve dört mağlubiyet aldı.

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 7 PUAN FARKLA LİDER

        Spor Toto Süper Lig'de 33 puanla lider durumda bulunan Başakşehir en yakın rakibine yedi puan fark atmış durumdu. Abdullah Avcı'nın öğrencileri bu sezon çıktığı 15 maçta 10 kez kazanırken, üç kez berabere kaldı ve 2 kez de mağlup oldu.

        TERİM VE ŞAŞ'IN CEZALARI DEVAM EDİYOR

        Medipol Başakşehir ile Galatasaray'ın karşılaşacağı kritik maçta Teknik direktör Fatih Terim ile antrenör Hasan Şaş, cezaları nedeniyle yarın da kulübede yer alamayacak.

        Ligdeki Fenerbahçe derbisinden sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Fatih Terim'e toplamda 10, Hasan Şaş'a ise 8 maç men cezası verildi.

        Terim, Süper Lig'de Kayserispor, Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Keçiörengücü karşılaşmalarında takımının başında yer almayarak cezasının 5 maçlık bölümünü çekti. Medipol Başakşehir müsabakasında da saha kenarında olamayacak tecrübeli teknik adamın 4 maç cezası kalacak. Hasan Şaş'ın ise Medipol Başakşehir mücadelesi haricinde 2 maçlık daha cezası bulunuyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ