Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bekçilerle 3 kişi kavga etti, köpek ceza aldı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Trabzon’da bekçilerle vatandaşlar arasında çıkan arbedede en ağır cezayı köpek aldı. Gece yarısı sokakta gezen bekçilerle vatandaşlar arasında tartışma çıktı.

        D.Ç. (22), M.C.Ö. (18) ve F.K. (31) ile bekçiler arasında çıkan tartışma büyüdü ve arbedeye dönüştü. Bu sırada D.Ç.’nin bir bekçiye yumruk attığı ve köpeğini bekçilerin üzerine saldığı iddia edildi. Köpek, bekçilerden birini bacağından ısırdı.

        KÖPEK KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

        Bölgeye gelen takviye ekiplerle birlikte 3 kişi gözaltına alındı. Köpek de karakol kapısına bağlandı. Yaralanan bekçinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken karakol önünde bekleyen köpeğin akıbetinin ne olacağı ise merak konusu oldu.

        'UYUTULACAK' İDDİASI

        Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği’nden yapılan açıklamada ise, "Bu köpek şu anda Vakfıkebir’de karakolun önünde 2 gündür bağlı. Sebebi de bir gün önce delikanlılarla iki bekçi kavga etmiş. Bekçiler de biber gazı ve cop kullanınca köpek savunma içgüdüsüyle kavgaya karışmış. Her olayda olduğu gibi fatura köpeğe kesilmiş. Bize gelen bilgiye göre köpek uyutulacakmış. Köpek 2 gündür neden barınağa götürülmedi? Uyutma kararını kim verecek? Saldırgan köpek bile rehabilite edilir, yerine bırakılır. Saldırgan tavırlar gösterirse, veteriner uygun görürse uyutulabilir. Dernek olarak köpeğin barınağa alınmasını, devlet veterinerleri tarafından saldırgan olup olmadığına karar verilmesini istiyoruz’’ ifadelerine yer verildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ