Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bekçilik sınav soru ve cevapları açıklandı! 2022 EGM PA ile Bekçi yazılı sınavı soru - çözüm ve cevap anahtarı
        1

        Bekçi alımının yazılı sınav ayağı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavının geride kalmasıyla başarısını ölçmek isteyen binlerce bekçi adayı yazılı sınav soru ve cevaplarını araştırıyordu. Meraklla beklenen bekçilik sınavı kitapçık soru ve cevapları paylaşıldı. İşte bekçilik sınav soru ve cevap anahtarı...

        2

        BEKÇİ SINAVI SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

        17 Temmuz 2022 tarihinde yapılan 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavına katılan adaylar, Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesi http://www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr adresinde yayımlanan sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itiraz dilekçelerini 26 Temmuz 2022 tarihi saat 17.00’a kadar şahsen veya faks (0 312 462 85 33) ile POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINA ulaştıracaklardır. İtirazlara ilişkin değerlendirme sonuçları adaylara dilekçelerinde belirtecekleri irtibat numaraları ile bildirilecektir.

        3

        Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T. C. kimlik numarası, adı, soyadı, imzası, iletişim bilgileri olmayan dilekçe ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

        Başvurusu ya da sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmaz.