Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bergüzar Korel'in tatili sürüyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Bergüzar Korel'in Ege tatili tam gaz devam ediyor. Üçüncü kez anne olmak için gün sayan Korel, önceki gün Fethiye'de konakladıkları otelin plajında görüntülendi.

        2

        Sarı bikinisini turuncu pareosu ve beyaz kimonosu ile kombinlediği görülen Bergüzar Korel'in keyfi bir hayli yerindeydi. Karnı iyice belirginleştiği görülen Korel, denize girmek yerine sahilde yürüyüş yapmayı tercih etti.

        3

        Ardından gün boyu arkadaşı ile sohbet eden ünlü oyuncunun yanında eşi Halit Ergenç yoktu.

        4

        2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, şu sıralar üçüncü çocuklarının dünyaya gelmesi için gün sayıyor. İki oğlu olan çift, bu kez kız bebek bekliyor.

        5

        "HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ ANDA GELDİ"

        Bebeklerine 'Leyla' adını vereceklerini açıklayan çift, geçtiğimiz günlerde gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı.

        Bir hayli keyifli olduğu görülen Korel, "Dünya olarak öyle zor bir süreç yaşadık ki, artık her şeye şükreder hale geldik. Allah nasip etti. Bebek haberi hiç beklemediğimiz bir anda, sürpriz bir şekilde geldi. Bundan sonra bize laf söylemek düşmez. 'Allah da onun gücünü verecek herhalde' diyorum" diye konuşmuştu.

        6

        "LEYLA İSMİNİ HEP ÇOK SEVDİM"

        Kızlarına Leyla adını vereceklerini söyleyen çiftten Korel, "Kendimi bildim bileli ben Leyla ismini çok sevdim. Hep hayalimdeydi. Allah nasip etti, çok mutluyuz" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        Hamileliğinin rahat geçtiğini söyleyen Bergüzar Korel, "Erkek gebeliği daha zor ve ağrılı. İnşallah böyle devam eder" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ