Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Berk Oktay: Yıldız 'yorgun gelin' olmasın istedim!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Berk Oktay-Yıldız Çağrı Atiksoy çifti, önceki akşam tek kişilik gösterimi olan arkadaşları Serkan Altınorak'ı izlemeye geldi. Basın mensuplarına poz veren ikili, gazetecilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

        2

        "YORGUN GELİN OLMASIN SONRA!"

        Bir hayli keyifli oldukları görülen çiftten Oktay, "Düğün yaz sonrası, eylül gibi olacak. Ayarlamaya çalışıyoruz. Yer ve tarihi ben haber vereceğim zaten size. Büyük ihtimalle İstanbul’da olacak. Yaz olsaydı Alaçatı'da olacaktı. Zaten dizilerin sezon bitişi haziran sonu, tenmuz başını bulacak. Bu yoğunluktan çıkıp, bir yoğunluğa girmeyelim diye eylül başı gibi düşündük. Tamamen işlerden kaynaklı... Koca bir sezon atlatmış olacağız, bir de yorgun olacağız. Dinlenelim tatlı tatlı olsun istedik. Yıldız ormanda, arazide çalışıyor. Biraz dinlenmesi lazım, yorgun gelin olmasın sonra..." diyerek, gülümsedi.

        3

        EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

        2020'de Merve Şarapçıoğlu'yla olaylı bir şekilde boşanan Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Oktay, geçtiğimiz ay uzun süredir aşk yaşadığı Atiksoy'u ailesinden istemişti. Çift, nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

        4

        SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

        Geçtiğimiz aylarda sürpriz evlilik teklifinin ardından müjdeli haberi takipçileriyle paylaşan Berk Oktay, el ele tutuştukları bu kareyi, "Beraber yaşlanalım mı?' dedim, 'Evet' dedi" notuyla yayınlamıştı.

        Atiksoy ise, mutluluğunu, "Gel de 'Evet' deme... Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim" sözleriyle ifade etmişti. Çifte takipçilerinden çok sayıda "Mutluluklar" mesajı yağmıştı.

        5

        "MUTLUYUZ"

        İkili, basın mensuplarının, "Nasıl tanıştınız?" sorusuna "Her şey çok yeni. Enerjimiz güzel. Merve Özbey'in doğum günü bizi tekrar buluşturdu. Mutluyuz" yanıtını vermişti.

        6

        "KARŞILIKLI OLDU"

        Muhabirlerin, "İlk adımı kim attı?" sorusuna ise çiftten Yıldız Çağrı Atiksoy, "Karşılıklı oldu" cevabını vermişti. Atiksoy, "Arkadaşımızın doğum gününde bir araya geldik. Duygularımızı birbirimizden saklama gereği de duymadık" şeklinde konuşmuştu.

        7

        "NİKAH DAİRESİNE PEK YANAŞMADI!"

        Evlilik planlarının pandemiden dolayı sarktığını ifade eden Yıldız Çağrı Atiksoy, "Berk'e kalsa 'Hemen evlenelim' diyor ama ben düğün, dernek, kına gecesi çok istediğim için bekleme taraftarıyım" demişti.

        Sevgilisinin bu çıkışı üzerine konuşan ünlü oyuncu ise, "Hemen bir nikah dairesine götürüp, işi bitirmek istedim ama pek yanaşmadı" diyerek, gülümsemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ