Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son Dakika: Kartal ön liberosunu buldu! Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig'i 3. sırada bitirerek gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Beşiktaş'ta yönetim hummalı bir çalışma içinde.

        2

        Şenol Güneş'in A Milli Takım'a gitmesinden ötürü teknik direktör için arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, bu koltuk için Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

        3

        Tecrübeli teknik adam ile önümüzdeki hafta resmi sözleşme imzalaması beklenen Beşiktaş'ın diğer gündemi ise transfer çalışmaları.

        4

        Yeni sezonda takımı büyük ölçüde yenilemeyi planlayan siyah-beyazlılarda öncelik verilen mevkilerin başında ön libero geliyor.

        5

        36 yaşındaki Atiba Hutchinson ile 1 yıl daha devam edecek olan Kartal, Kanadalı dinamonun sezon içinde aksaması halinde ise işini sağlama almak için düğmeye bastı.

        6

        İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham başta olmak üzere Avrupa'dan ve Güney Amerika'dan talipleri olan Gary Medel'i satmayı düşünen başkan Fikret Orman ve kurmayları, yerine gelecek ismi ise buldu.

        7

        Rusya Ligi ekiplerinden Krasnodar forması giyen ve sözleşmesi 30 Haziran itibarıyla sona erecek olan Charles Kabore ile bir süredir temas halinde olan siyah-beyazlılar, bu transferde mutlu sona çok yakın.

        8

        31 yaşındaki ön libero ile yapılan görüşmelerde 2+1 yıllık sözleşme üzerinde el sıkışılırken bir miktar da imza parası verileceği öğrenildi.

        9

        Kransnodar'da bu sezon 24 maça çıkan Kabore 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

        10

        Burkina Fasolu futbolcu, milli takımıyla ise 92 karşılaşmada forma giyerken 4 gol attı.

        11

        AVCI GELİRSE VISCA UMUDU

        Diğer mevkiler için de görüşme halinde olan Beşiktaş'ın transfer komitesi, temasları resmiyete dökmek için ise yeni teknik direktörü bekliyor.

        12

        Hem genç hem de tecrübeli isimlerden kurulu bir transfer listesi oluşturan siyah-beyazlılar, takımın başına geçmek için gün sayan Abdullah Avcı'nın raporuna göre hareket edecek.

        13

        Quaresma ve Lens ile yolları ayırmayı planlayan başkan Fikret Orman ve kurmayları, skorer bir kanat alarak bu bölgedeki verimsizliği yeni sezonda gidermeyi planlıyor.

        14

        Avcı'nın Başakşehir'den öğrencisi olan ve Süper Lig'de son yıllara damgasını vuran Edin Visca, siyah-beyazlıların bu bölgedeki gözdesi...

        15

        Tecrübeli çalıştırıcının imzayı atmasının ardından Boşnak oyuncu için de nabız yoklamayı düşünen Kartal, bu transferde Abdullah Avcı faktörüne güveniyor.

        16

        İsmi Fenerbahçe ile de anılan Edin Visca, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 34 maçta 13 ve 14 asistlik katkı sağladı.

        17

        Kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Visca, İstanbul ekibine Bosna Hersek'in Zeljeznicar takımından 2011'de 400 bin Euro bedelle transfer olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ