Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde kilitli parke taşı yol yapım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

        Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde yolların yenilenme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Karşıyaka Mahallesi’nde Şifa Caddesi, Menekşe Caddesi, 2016. Sokak ve Şahin Sokak’ta kilitli parke yol yenileme çalışmaları tamamlandı. 2016. Sokak’taki bağlantı yollarının kilitli parke yol yapım ve yenileme çalışmaları ise devam ediyor.

        Karşıyaka Mahallesi’nin altyapısının tamamlanmasıyla yollarının yenilendiğini belirten Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Servet Işık, “Karşıyaka Mahallesi’nde Şifa Caddesi, Menekşe Caddesi, 2016. Sokak, Şahin Sokak’ta kilitli parke yol yenileme çalışmalarını gerçekleştirdik. Bundan sonrada yol yenileme çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler