Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Black Mirror'un yeni sezon tarihi sızdırıldı!

        2011'de başlayan ve şimdilerde beşinci sezonu beklenen Black Mirror'ın yeni sezonu dizinin takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

        Tüm dünyada ilgiyle izlenen ve teknolojinin insan hayatına etkilerini anlatan Black Mirror'ın 5. sezon tarihi şimdiye kadar bilinmiyordu. Ancak dizinin5. sezon tarihi Netflix tarafından Twitter'da yanlışlıkla açıklandı.

        İnternet yayın servisinin NXOnNetflix hesabından atılan ve daha sonra silinen aralık ayı içerik listesinde dizinin ilk bölümün yayın tarihi yer aldı.

        Silinen Twitter paylaşımına göreNetflix'in merakla beklenen dizilerinden olan Black Mirror'ın yeni sezon ilk bölümü Black Mirror: Bandersnatch, 28 Aralık'taizleyiciyle buluşacak.

        REKLAM

        İNTERAKTİF BÖLÜM OLACAK

        Modern toplumun ve bu toplum içindeki bireyin sorunlarını, yeni teknolojilerin getirdiklerini ele alan Black Mirror dizisi 5. sezonda izleyicilerini ilginç bir sürprizle karşılayacak. Black Mirror yeni sezon bölümlerinden birinde interaktif bir bölümde olacak.

        Tam olarak net bir açıklama yapılmasa da dizinin yeni sezonunda izleyicilerin seçimine göre ilerleyecek bir bölüm olacak. Yani hikayenin sonuna seyirciler karar verecek.

        BLACK MIRROR BLACK MUSEUM'UN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ