Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Fatih Terim'den Bosna Hersek Milli Takımı teklifiyle ilgili son dakika açıklaması! - Futbol Haberleri

        İstanbul Yeniköy'de bulunan bir restoranda gerçekleştirilen görüşme, yaklaşık 3,5 saat sürdü. Görüşmede, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcular Tarık Hodzic ve Zvjezdan Misimovic ile yetkililerden Sead Kajtaz da yer aldı.

        Basın mensuplarına açıklamada bulunan Fatih Terim, çok güzel bir görüşme olduğunu belirterek, "Bosna Hersekli dostlarımızla yemek yedik, futbol konuştuk. Onları burada görmekten son derece memnunuz. Bosna Hersek bize çok yakın, Tarık da benim hem takım arkadaşım hem de eski dostum. Ne olacağına önümüzdeki günlerde bakacağız. Zaten olduğu zaman söylüyoruz." diye konuştu.

        REKLAM

        Tarık Hodziç görüşme sonrasında şunları söyledi:

        Biz düşüneceğiz, taşınacağız. İki taraf da düşünecek taşınacak. İnşallah hoca gelir, biz de o zaman Avrupa Şampiyonası'na gideriz. İnşallah gelir, bütün Bosna istiyor, biz çok istiyoruz. Bütün Bosna ayakta.

        Hodzic, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Terim'e milli takımın isteğini ilettiğini ve görüşme gerçekleştirmeleri gerektiğini söylediğini aktararak, Terim'in Bosna Hersek Milli Takımı için çalışmasının ihtimal dahilinde olduğunu bildirmişti.

        Bosna Hersek, daha önce bir dönem Kayserispor'u da çalıştıran Hırvat teknik adam Robert Prosinecki'ye de teklif götürmüştü.

        Bosna Hersek, 2018 FIFA Dünya Kupası'na katılamamasının ardından Bazdarevic ile yollarını ayırmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ