Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brad Pitt ve Jennifer Aniston Oscar Ödül Töre'nine beraber mi gidecek? - Magazin haberleri
        1

        Brad Pitt, şu sıralar Santa Barbara Uluslararası Film Festivali'nin de konukları arasında. Uzun yıllar boyu sinemaya katkılarından dolayı festivalin onur ödülünü alan 56 yaşındaki Pitt de sık sık eski eşi Aniston ile ilgili sorulara maruz kalıyor. Bunun son örneklerinden biri de dün gece yaşandı.

        2

        Pitt, Santa Barbara Film Festivali'nin etkinliklerinden birinin başlamasından önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        3

        Bir gazeteci Pitt'e 10 Şubat'taki Oscar törenine eski eşi Jennifer Aniston ile birlikte gidip gitmeyeceğini sordu. Pitt bu soru karşısında önce uzun süre güldü. Sonra da o gece için kimseyle randevusu olmadığını söyledi. Pitt, Once Upon a Time adlı film ile en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar adayı.

        4

        Jennifer Aniston ile Brad Pitt, SAG Ödülleri gecesine damga vurdu. Eski çift, boşanmalarından tam 15 yıl sonra mutluluklarını, gözyaşları içinde birbirlerine koşarak paylaştı.

        5

        Geçtiğimiz haftalarda yapılan Altın Küre töreninde de her ikisi de adaylar arasında olan Jennifer Aniston ve Brad Pitt'in yan yana gelip gelmeyecekleri merak konusu olmuştu.

        6

        Bir Zamanlar Hollywood'da (Once Upon a Time in Hollywood) filmindeki performansıyla en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü kazanan Pitt, teşekkür konuşmasını yaptı. Ardından da elinde ödülüyle kulise geçti. Bu sırada drama dalında en iyi kadın oyunu ödülü açıklanıyordu. Pitt, tam kulisteki, salonda olup bitenleri yansıtan ekranın önünden geçerken Jennifer Aniston'ın adının ilan edildiğini duydu. Pitt, bir anda dönüp ekrandan eski eşinin ödül sevincini izledi.