Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burak Akkul'dan yeni açıklama - Magazin haberleri
        1

        Çok Gezenti isimli gezi programında sunuculuk yapan Burak Akkul, geçtiğimiz ay rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

        2

        Belirtiler sonrası koronavirüs testi yapılan Akkul'un sonuçları pozitif çıktı. Yaklaşık bir aydır tedavi gören Akkul virüsü yendi.

        3

        Hastaneden taburcu olan sunucu, son durumuyla ilgili açıklama yaptı.

        Akkul, Twitter hesabından, "Merhaba. Evdeki 5.günüm bugün. Yoğun bakımdaki güç kaybını yerine getirecek fizik tedavi ve istirahatle geçiyor. Geçecek günler... Siz ne çok ilgilendiniz benle öyle; yazdınız, sordunuz, endişelendiniz. Ne çok dua ettiniz. Ne güzelsiniz. Haberleşmek üzere" mesajını paylaştı.

        4

        BURAK AKKUL HAKKINDA

        Burak Akkul, 1972'de Kırklareli'de dünyaya geldi. Mizah yazarı Burak Akkul, Çok Gezenti isimli programda gittiği ülkeler hakkında bilgiler vermektedir.

        Lise döneminde karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile sıra arkadaşı olduğunu belirten Burak Akkul, Komikaze'nin isim babasıdır.

        5

        Çılgın Bediş'in birkaç sezon yazarlığını, ayrıca Pilastip Show, Beyaz Show, Okan Bayülgen'in şov programlarının metin yazarlığını da yapmıştır.

        20 yılı aşkın süredir medya sektöründe yer almaktadır. Ayrıca, Hayat Sen Değilsin, Türkçe Aşk Laçkadır ve Hayattan Çok Çektim kitaplarının da yazarıdır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ