Buray ve Tuğba Yurt, Tekirdağ’da konser verdi
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen 55. Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen konserde Buray ve Tuğba Yurt hayranlarıyla buluştu. Konserden sonra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel her iki sanatçıya Tekirdağspor forması, çiçek, plaket ve kiraz hediye etti
ABONE OLİHA'nın haberine göre; Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen 55. Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen konserde Buray ve Tuğba Yurt hayranlarıyla buluştu.
Tekirdağ’ın merkez İlçesi Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 55’ncisi düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivali milyonları ağırladı. İstanbul başta olmak üzere il dışı ve çevre illerden gelenlerinde büyük ilgi gösterdiği festivaldeki konserlerin son konuğu Buray ve Tuğba Yurt oldu.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ