Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Kara: Bol bol organik işler yaptık - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Burcu Kara, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere takıldı. Hızlı bir şekilde alışveriş yapan Kara, daha sonra ayaküstü gazetecilerle sohbet etti.

        2

        "BOL BOL ORGANİK ŞEYLER YAPTIK"

        Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre dışarı çıkmadığını belirten 40 yaşındaki oyuncu, "Ben de herkes gibi evimde kaldım. 3 aydır zaten annemin yanındaydım. Bol bol organik işler yaptık" dedi.

        3

        Sosyal medya hesabından salça yaparken çekilen bir karesini yayınlayan Burcu Kara, şu şekilde konuştu:

        Ben zaten doğal yaşamayı çok seven biriyim, ve doğadan da faydalanarak yaşamayı seven biriyim. Bir de Ali'den sonra tabi daha çok dikkat ediyorsun, yapabiliyorsam eğer yanımda annem, kardeşim gibi birileri olduğu zaman o tarz hazırlıkları yapabiliyorum

        4

        Eşine mutfakta yardımcı olduğunu söyleyen Kara, "Herkes gibi ben de ekmek, lahmacun gibi şeyleri yapmadım. Sağ olsun eşim Fırat bu konuda çok yetenekli. Ben de ona yamalık yaptım" dedi.

        5

        Ekranlara dönmek istediğini belirten oyuncu, "Yeni proje arefesindeyiz, çok istiyorum ve çok özledim. Bu yılımız hepimiz için fakir geçti. Televizyon programı da çok istiyorum, dizi de çok istiyorum. Gelen çok proje var, ancak şehir dışı istemediğim için kabul etmiyorum" şeklinde konuştu.

        6

        Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerden bahseden oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

        Ben eşimden de biliyorum, çok ciddi önlemler alınıyor. Birçok sektörün almadığı kadar geniş önlemler alınıyor setlerde. Her gün sette bir ekip duruyor.

        Hiç bir yerde oradaki kadar korunmuyorsunuz neredeyse. Tabii ki iyi bir set ortamından bahsediyorum. Hayat devam etmek zorunda, bütün bunlar konuşularak hallolur diye düşünüyorum

        7

        Burcu Kara, pandemiden dolayı "Setlere ara verilmeli ve devam etmeli" diyen oyuncular arasında çıkan tartışmayla ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

        Bunlar konuşulduğu zaman tabii bu işin çok başındaydı, hiç birimiz bir şey bilmiyorduk. Hatta bir sürü insana belki yanlış tedaviler uygulandı, eksik tedaviler uygulandı.

        Bir çok hekimimiz bile belki de kendilerinde bir şey denedikleri için kendilerini bize feda ettiler. Tabii ki güvenlik anlamında da korunma anlamında da hepimiz çok eksiktik. O zaman bence de bir yerde olmak çok yanlıştı. Ama hepimiz artık her şeyin farkındayız ve bilincindeyiz. Özellikle sektör çalışanları bunun önlemini alarak, kontrollü bir şekilde normal hayata dönmek zorundayız artık.

        8

        "BİR ŞEYLER NORMALE DÖNMELİ"

        Oyuncu sendikası ve Oktay Kaynarca'nın "Setler devam etmeli" sözlerine açıklık getiren oyuncu, "Tabi o zaman edilmesin dediler, hatta işi bırakan sete gelmeyenler de oldu. Çok hak veriyorum, çünkü doktorların bile yanıldığı bir süreçte hepimiz çekinirdik. Yine çekinirim, çekinmem demiyorum. Ancak bir şeyler normale dönmek zorunda" dedi.

        9

        "ANNEANNEME VEDA EDEMEDİM"

        Burcu Kara, anneannesini kaybettiğini söyleyerek, "Koronavirüs nedeniyle kaybetmedim ama salgın sebebiyle onunla vedalaşamadık. Hastanede görmemize izin verilmedi. Onun üzüntüsünü çok yaşadık. Biz de o yüzden sonra onun evine gittik ve 3 ay boyunca orada kaldık. Göl kıyısında çok huzurlu bir köyde, başka bir şeye ihtiyaç duymadık ve başka yere de gitmedik. Bodrum'a Çeşme'ye ya da bir otele gitmektense hiç tatil yapmadık diyebilirim" dedi.

        10

        "OTURDUĞUMUZ SİTEDE ÖĞRETMEN TUTTUK"

        Kara, pandemi nedeniyle okulların açılması konusunda henüz net bir durumun olmamasından dolayı kızına öğretmen tuttuğu için tepki toplayan Demet Akalın'a destek verdi.

        11

        Oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Kesinlikle destekliyorum, bir kere herkes çocuğunu istediği gibi yetiştirebilmeli. Çocuklarımızın geleceğini herkes kendi imkanlarına göre belirlemeye çalışıyor. Kimsenin başkasının çocuğu hakkında ya da kararları hakkında yorum yapmasını ben doğru bulmuyorum.

        Ali bu sene anaokuluna başlayacaktı. Ben de hem karakterini daha iyi bulur hem yol yordam öğrenir diye çok istiyordum. O da arkadaşlarından bir şey öğrenecek anne-babasıyla nereye kadar diye istiyordum. Ancak ben gönderemeyeceğim ona karar verdim.

        12

        Biz de kendi oturduğumuz sitede böyle bir şey yapmaya karar verdik. Arkadaş grubuyla beş-altı arkadaş toplanıp sitenin yönetim binasında böyle bir şey yapacağız. Öğretmen başlarında olacak. Bizimkiler küçük olduğu için daha çok eğitici oyunlar, el becerileri duyuları gelişsin.

        Beş-altı aydır insan içinden uzaklaştığımız için ben Ali'de agresiflik görüyorum. Sosyalliğimizi kaybetmememiz lazım. Hepimizin psikolojisi bozuldu zaten. Her şeyden önemlisi şüphelenir oldukç Belki de birbirimize ömür boyu hiç sarılmayacağız, o kadar garip hayat.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ