Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir çiftlikte çıkan yangında 250 tavuk, 150 civciv ve 180 kaz telef oldu.
        Yangın, saat 19.30 sıralarında İnegöl'ün kırsal Süpürtü Mahallesi'nde Raşit Paşa'ya ait çiftlikte meydana geldi. İddiaya göre, kanatlı hayvanları ısıtma amaçlı kullanılan sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle yangın çıktı. Çıkan yangını gören vatandaşlar durumu İnegöl Belediyesi itfaiyesine haber verdi. Çok sayıda itfaiye
        ekibi olay yerine sevk edilirken, alevler büyüyerek çiftliğe yayıldı. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren müdahalesiyle söndürülen yangında yaklaşık 100 küçükbaş hayvan ile 1 büyükbaş hayvan kurtarılırken, 250 tavuk, 150 civciv ve 180 kaz telef oldu.
        Çiftliği kullanılamaz hale getiren yangının kesin çıkış nedeni araştırılıyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler