Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları, Atatürk Kent Ormanı’nda at binerek farklı bir tecrübe yaşadı. Heyecan ve mutluluğu bir arada yaşayan engelliler gününün keyfini çıkardı.

        Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi, eğitici ve öğretici atölyelerin yanı sıra, düzenlediği etkinliklerle de katılımcılarının farklı deneyimler kazanmasına imkân sağlıyor. Bizim Ev katılımcıları güne, Atatürk Kent Ormanı’nda kahvaltı yaparak başladı. Doğanın keyfini çıkaran engelliler, at binerek de heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadı.

        Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer de faaliyete katılarak, engellilerin heyecanına ortak oldu. Zihinsel ve Ruhsal Engelliler Derneği (ZEDEM) iş birliğiyle gerçekleştirilen programda Bizim Ev katılımcıları, belirlenen parkurda ZEDEM gönüllüleri eşliğinde at binerek hoşça vakit geçirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler