Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Buse Varol: Bıktık artık!
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Alişan'ın eşi oyuncu Buse Varol, önceki gün Etiler'deydi. Arkadaşlarıyla birlikte bir mekanda kahve içen Varol, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        2

        "HERHALDE RUH HASTASI"

        Geçtiğimiz günlerde oğlu Burak'ı okula bırakırken park yüzünden bir veli ile tartışan Varol, okuldan kamera görüntülerini istediğini ve söz konusu kişiye dava açacağını açıklamıştı.

        31 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili, "Burak o kadar çok korktuki onu sakinleştirdim. Hemen dava sürecini başlatacağım. Yaklaşık bir dakika bekleyemediği için böyle bir şey yaptı. Sabah çocuğunu okula bırakıyorsun, seni bir dakika beklemeye tahammülü olmayan insanlar oluyor. Sabah sabah bana çattı, herhalde ruh hastası falan yani." ifadelerini kullandı.

        3

        "BIKTIK!"

        Öte yandan Alişan, eşini öpüşme sahnelerinde oynamadığı için seçtiğini açıkladıktan sonra tepki çekmiş ve Çağla Şıkel ile sahneleri gündeme gelmişti. Alişan, "Orada kendi elimi öpüyorum." demişti. Buse Varol, o sahneyle ilgili, "Artık ne olur o soruyu sormayın. Bu konu o kadar çok konuşulduki bıktık artık!" dedi.

        4

        'AYRILIK' İDDİALARINA YANIT

        2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol, 2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına almıştı. Ünlü çiftin ikinci bebekleri Eliz de geçtiğimiz yıl şubat ayında dünyaya gelmişti. Varol ile mutlu evliliğini sürdüren Alişan, son dönemde çıkan ayrılık haberleri karşısında suskunluğunu bozup, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

        5

        "EVLİLİK SÖZLEŞMEMİZ YOK"

        Haklarında çıkan "Evlilik sözleşmesi" iddialarını cevaplayan şarkıcı, "Bizim evliliğimizde hiç böyle bir şey olmadı. 'Onun parası, benim param' lafı olmadı. Evlilik sözleşmemiz yok. Böyle bir şey olabilir mi ya! Çok saçma bir şey? Benim karımdan ya da karımın benden böyle bir beklentisi varsa böyle bir evliliğe zaten girmem." diye konuşmuştu.

        6

        "ÖPÜŞME SAHNESİ OLMADIĞI İÇİN SEÇTİM BUSE'Yİ"

        Ünlü isim, "Buse ve Alişan neden kavga eder? Birbirinizi kıskanır mısınız? Buse dize öpüşse ne dersin?" sorularını da cevaplamıştı. Alişan, "Herkesin kriteri var. Öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim Buse'yi." açıklamasını yapmıştı.

        7

        "ALİŞAN YANLIŞ ANLAŞILDI"

        Buse Varol da eşinin gündem olan "Buse dizilerde öpüşseydi, karım olamazdı." sözleriyle ilgili, "Alişan’ın söylemeye çalıştığı ile insanların anladığı o kadar farklı ki... Herkesin hayat görüşü ve hayata bakış açısı var. Ben buna her şeyden önce saygı duyulması gerektiğine inanıyorum. Zaten Alişan’dan önce oynadığım birçok projede ben hiç öpüşme sahnesi yaşamadım ve yaşamayı tercih etmedim. Bu benim tercihim; edenler eder. Alişan’da bunu söylemeye çalışmış ama her zamanki gibi yanlış anlaşılmış." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ