Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Büşra Pekin: Hiç diyet yapmadım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Amerika tatilinden dönen ünlü oyuncu Büşra Pekin, önceki gün Bebek'teki bir otele giriş yaparken objektiflere yansıdı.

        "HİÇ DİYET YAPMADIM"

        Basın mensuplarıyla sohbet eden Pekin, "Tatilde diyeti bozdunuz mu?" sorusuna, "Ben hiçbir zaman diyet yapmadım. O yüzden bir şeyi de bozmuş olmuyorum. Dengeli besleniyorum." dedi.

        2

        "GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ"

        Yakında bir film çekeceklerini dile getiren Büşra Pekin, rol aldığı "Dilberay" filmi hakkında da konuştu. Ünlü isim, "Derin bir hikaye, güzel tepkiler alıyoruz. Çok mutluyum." şeklinde konuştu.

        3

        "ARABİSTAN'DA DOĞDUM"

        Öte yandan Pekin, daha önce yurt dışı deneyimlerinden hayatı yorumlama biçimlerine kadar ilgili bilinmeyenleri hakkında konuşmuştu.

        Pekin, "Lise son sınıfı Amerika'da okumuşsun ve halen de gidip, geliyormuşsun?" sorusuna, "Evet, Fulbright bursuyla gitmiştim. Bunun için de çok fazla çabalamıştım. Çünkü Arabistan'da doğup, büyüdüğüm ve bulunduğum bölgede ortak dil İngilizce olduğu için hep başka ülkeleri, kültürleri merak ediyordum. Lise son sınıfta da Amerika'ya gittim." yanıtını vermişti.

        4

        "YANLIŞLIKLA ARKANSAS'A GİTTİM"

        Ünlü oyuncu, yurt dışı deneyimiyle ilgili daha sonra şu ifadeleri kullanmıştı:

        Tabii benim kağıtlarım arada karışmış... Yani oyuncu olarak gitmem gereken yer Kaliforniya iken Arkansas'a gittim ama iyi ki de oraya gitmişim çünkü gerçekten kültürel bir deneyim elde etmek için orası daha uygun bir yer oldu. Halen daha gidip geliyorum, eğitimler alıyorum, orada da arkadaş gruplarım var ve bu gidip gelme bana iyi geliyor ama ülkemi seviyorum ve ülkemi terk etmek gibi bir fikrim yok. Oradan neler alınabilir de bizim kendi film endüstrimize katkısı olur diye araştırıp, bakınmayı seviyorum.

        5

        "ÇANTAMDA HEP İÇLİK TAŞIRIM"

        Büşra Pekin, "Çantanda taşıdığın en tuhaf şey nedir?" sorusuna verdiği yanıtla dikat çekmişti. Ünlü isim, "Tuhaf mı bilmiyorum ama içlik. Gerçekten bizim buraların havası hiç belli olmuyor yani tatilde de öyleyim işte içime bir tayt alırım ya da ne bileyim bir kolluk, tozluk, içlik ne varsa atarım çantama. Çünkü çantamda fazla ağırlıktan hiç hoşlanmıyorum, o yüzden her şeyi çok ekonomik kullanıyorum ve o gün neye ihtiyacım varsa ona göre düzenliyorum. Fakat mutlaka içimi koruyacak ekstra bir şeyler alırım hep yanıma." demişti.

        6

        "AYBER AĞABEYİN VEFATINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM"

        Pekin, "En son ne zaman hüngür hüngür ağladın?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

        Ayberk ağabeyin vefatında... Ayberk Pekcan'ı çok yakın bir zamanda kaybettik. Babamı da çok yakın bir zamanda kaybettik ama orada biraz daha güçlü bir duruş sergiledim. Yani sonradan çıktı. O yüzden Ayberk ağabeyin vefatını duyunca kendimi biraz bırakabildim. Allah rahmet eylesin çok güzel bir insandı.

        7

        Ünlü oyuncu, ayrıca, "Ağlamak bence zamanında olması gereken bir şey, bunu da yeni anladım. Sonradan içimizde başka şeyler yaratmaması için ağlama hissi geldiğinde ağlamak gerekiyor ki tedavi olsun içimiz." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ