Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağlar Ertuğrul'dan 'Şeyma Subaşı' sorusuna yanıt! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi Kayla Manukyan ile birlikte Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi.

        Rol aldığı dizi ile ilgili konuşan Ertuğrul, "Seyircinin desteği çok hoşumuza gidiyor. Diziye olan ilgi çok güzel. Çekimler için yarın Ankara'ya döneceğim" dedi.

        2

        "GÖNDERME YAPMADIM"

        Muhabirlerle sohbet eden ünlü oyuncuya, gazeteciler, "Sosyal medya hesabınızdan Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder sevgilisine yaptığınız gönderme gündem oldu. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusunu yöneltti.

        33 yaşındaki Çağlar Ertuğrul, konuyla ilgili, "Ben ona gönderme yapmadım. Ben sadece Mortal Kombat'ı izlemek istediğimiz belirttim" ifadelerini kullandı.

        NE DEMİŞTİ?

        Ertuğrul, Subaşı hakkında çıkan haberlerin ardından, "Katrilyarder Mısırlı sevgiliden rica etsek, sinema salonu kapatır mı? Yeni 'Mortal Kombat'ı büyük perdede izlemek istiyorum" diye tweet atmıştı.

        3

        NELER OLMUŞTU?

        Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıkladıktan sonra ailesiyle tanıştırmış ve ardından da tatile gitmişti. Denizin ve güneşin tadını çıkaran çift, Bali'den ayrılmak için özel jet bulamayınca Alsaloussi, uçak kapatmıştı.

        4

        "TÜM UÇAĞI BİZİM İÇİN REZERVE ETTİ"

        Alsaloussi'nin bu jestini takipçileriyle paylaşan Subaşı, "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti" ifadelerini kullanmıştı. Şeyma Subaşı'na yapılan bu jest sosyal medyada gündem olurken, ünlü isim kısa sürede Twitter'da çok konuşulanlar arasına girmişti.

        5

        "HER ZAMAN EN İYİSİNİ HAK ETTİĞİMİ BİLİYORDUM"

        Hakkında çok sayıda tweet atılan Şeyma Subaşı, ardından kendisine gelen eleştirilere yayınladığı gönderi ile yanıt vermişti. Sevgilisi ile birlikte çekilen karesini paylaşan Subaşı, "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın" şeklinde konuşmuştu.

        6

        Gamze Özçelik ve Şebnem Bozoklu'nun da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim Subaşı'nı eleştirmişti. Oyuncu Şebnem Bozoklu da Subaşı'nı Instagram paylaşımı ile ti'ye almıştı. Bindiği vapurun videosunu çeken Bozoklu, "Yanlışlıkla birinin kapattığı vapura bindim galiba" notunu düşmüştü.

        7

        "ONLAR EN İYİSİNİ HAK ETMİYOR MUYDU?"

        Afrika'da yardıma muhtaç çocukların fotoğraflarını yayınlayan Özçelik de, "Peki dünyanın dört bir köşesinde savaş, taciz, açlık, sefalet ve yetimlikle baş etmeye çalışan bu çocuklar en iyisini hak etmiyor muydu? Onlar en özel değil miydi?" mesajını paylaşmıştı.

        8

        ŞEYMA EVLENİYOR!

        Öte yandan Şeyma Subaşı, sevgilisi ile evlilik hazırlıklarına başladıklarını açıklamıştı. Konuyla ilgili Instagram hesabından paylaşımda bulunan Şeyma Subaşı, "Düğün için yapılacaklar listesi... Önce konuklar... Aman Tanrım, çok heyecanlıyım! "ifadelerini kullanmıştı.

        9

        115 BİN TL NAFAKA KESİLECEK

        Şeyma Subaşı, 2017'de evlendiği Acun Ilıcalı'dan bir yıl sonra boşanmıştı. Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk, Melisa'ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olmak üzere her ay 125 bin TL ödeniyor. O dönem yapılan protokole göre, Subaşı, nikah masasına oturduğunda 115 bin TL'lik nafakayı alamayacak.

        10

        MOHAMMED AL SALOUSSI HAKKINDA

        Mısırlı bir şeyhin oğlu olan iş insanı Mohammed Al Saloussi 36 yaşında. ABD’nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding’te yöneticilik yapan Al Saloussi’nin adına kayıtlı 11 şirket bulunuyor. 2020’de yayınlanan ‘En Zengin Araplar’ listesinde 18’inci sırada yer alan Al Saloussi’nin yıllık geliri 1.2 milyar dolar olduğu söyleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ